Fixa
Veoma poznat
- Poruka
- 12.766
Citajuci razne topic-e i postove, zhleo bih da na jednom mestu sumiramo pitanje likovne umetnosti i umetnika. Pojednostavicu tako sto cu postavii par pitanja. Ovima koji pisu epopeje, predlazem da ponekad put pritisnu "enter" lakse se cita post.
Elem, vrlo me zanima sledece:
1-Da li neko od vas uopste tezi da suzbija ego. Sta mislite, koliko i na koji nacin ego utice na vas zivot, kada je stvaralastvo u pitanju?
2-Za one koje nisu sami sebi postavili pitanje, nek postave: zbog cega bih voleo (ili u meni tinja zelja) da budem priznati umetnik od strane neke vazne institucije? Ako ste ipak postavili ovo pitanje samom sebi, onda to ucinite jos jednom, ali dublje razmislite, pa odgovorite.
3-Da li su vam bitne kritike (ne u tehnickom smislu) i koliko?
4-Ko je na prvom mestu, kada je u pitanju stvaralastvo: vi ili drustvo?
i tako...imam jos dosta pitanja, al sad moram da palim sa neta, pa cu kasnije postaviti jos...
p.s. shvatite ovo kao neki vid ankete, zanima me s' kim ja ovde imam posla
Elem, vrlo me zanima sledece:
1-Da li neko od vas uopste tezi da suzbija ego. Sta mislite, koliko i na koji nacin ego utice na vas zivot, kada je stvaralastvo u pitanju?
2-Za one koje nisu sami sebi postavili pitanje, nek postave: zbog cega bih voleo (ili u meni tinja zelja) da budem priznati umetnik od strane neke vazne institucije? Ako ste ipak postavili ovo pitanje samom sebi, onda to ucinite jos jednom, ali dublje razmislite, pa odgovorite.
3-Da li su vam bitne kritike (ne u tehnickom smislu) i koliko?
4-Ko je na prvom mestu, kada je u pitanju stvaralastvo: vi ili drustvo?
i tako...imam jos dosta pitanja, al sad moram da palim sa neta, pa cu kasnije postaviti jos...
p.s. shvatite ovo kao neki vid ankete, zanima me s' kim ja ovde imam posla