Da su plaćene, koliko bi zarađivale domaćice?

Franak imam osećaj da se pomalo sprdaš s nama i našim prilikama.
Pretpostavljam da ne živiš na ovim prostorima pa u tom smislu želim da ti kažem
sve što je u svetu normalno ovde nije i obrnuto.
tako da kod nas važe pravila
ako snajka mož da se uda to je već loto sedmica jer su je roditelji skinuli sa grbe kao obavezu za izdržavanje.
bračni ugovori se potpisuju u svetu gde su u igri ozbiljne pare

Zašto bi dve golje potpisivale bračni Ugovor? Šta bi pisalo u njemu
Posle razvoda svako svakom ostavlja ništa :rotf:

Franak imam osećaj da se pomalo sprdaš s nama i našim prilikama.
Pretpostavljam da ne živiš na ovim prostorima pa u tom smislu želim da ti kažem
sve što je u svetu normalno ovde nije i obrnuto.
tako da kod nas važe pravila
ako snajka mož da se uda to je već loto sedmica jer su je roditelji skinuli sa grbe kao obavezu za izdržavanje.
bračni ugovori se potpisuju u svetu gde su u igri ozbiljne pare

Zašto bi dve golje potpisivale bračni Ugovor? Šta bi pisalo u njemu
Posle razvoda svako svakom ostavlja ništa :rotf:

Oprostite "sprdati" se sa takvim stvarima krajnje je neodgovorno.Ja sam to igrom slučaja saznao kada sam nešto kupio i nisu neke ozbiljne pare (oko 100 hiljade franaka).Pitali su me imam li BRAČNI UGOVOR.
Tada sam mu reko sledeće: "mi Balkanci se ženimo iz ljubavi a ne iz interesa" Samo mi je odgovorio da ljubav hoće i da ode niz vodu.U prevodu bi to bilo na Balkanski način "vezan pop mirno selo"
Sada recite jel to nije tačno?

recimo da si za te pare mogo da kupiš jedino nekretninu ali je pitanje
Kog ćeš vraga da kupuješ stan u Nišu?
Tamo još uvek voze konja upregnutog u kolica po ulicama i u 21 veku
kad se svet vozi supersoničnim vozovima.
tamo dole viču još uvek điha điha a konjići ostavljaju po asfaltu u centru grada svoj minuli rad

šta ti bi čoveče da kupuješ stan u onoj zabiti.

a za bračni ugovor su te pitali iz prostog razloga što ono što se stekne u braku se po zakonu RS Srbije u slučaju razvoda smatra bračnom tekovinom oba partnera.
ali sudija je najveća rupa u zakonu
tako da ako ustanoviš šta joj najviše fali i rešiš joj problem mračna strana pravosuđa može da zadesi svakog kome je to pravo ustavom i zakonom zagarantovano.

to su prilike u srbiji. na žalost

- - - - - - - - - -

Perfi, franak ima svoj izbor kroz nick, tako da njegove nastupe mozes

da tumacis samo kao samopromociju.

Domacice imaju svoj rad koji je placen tacno onoliko koliko znaju da ga rade i naplate.

Medjutim, iz prezentovanih domacica lako je videti koji su putevi za ozbiljne domacice.

što ga više čitam sve mi je manje jasno šta mu je na pameti:lol:

Poslednja izmena:
a za bračni ugovor su te pitali iz prostog razloga što ono što se stekne u braku se po zakonu RS Srbije u slučaju razvoda smatra bračnom tekovinom oba partnera.
tako da ako ustanoviš šta joj najviše fali i rešiš joj problem mračna strana pravosuđa može da zadesi svakog kome je to pravo ustavom i zakonom zagarantovano.

- - - - - - - - - -

Sada se pojavljuje jos rupa, beleznici, poreznici, policija i kompletna administracija,

a svima je u interesu da podele bracne drugove i zloupotrebe njihov ugovor i to od onog prvog

maticne knjige vencanih.

Možda bi cena trebalo da zavisi i od toga da li žena to voli da radi ili ne (ako pričamo o ženama, parnerkama, ženama u paru s nekim). Ako ne voli a radi, treba da dobije ekstra bonus :lol: Ta sam :D Ja stvarno mrzim da rmbačim po kući, nit pa nešto volim da kuvam. Umem ja sve to, i uradim dobro i skuvam ukusno, ali me nekad toooooliko mrzi, da danima jedem supicu iz kesice, voće, povrće, jogurt i poneki sendvič.

Ovako kako je sad, kad ne moram...ok mi je da spremim za brata ili čoveka mi, i zadovoljstvo mi je kad vidim da im se sviđa i da klopaju s užitkom, nikad to ne bih cenila novcem. To je nešto što se radi iz srca.
A kuću uvek držim urednom, majka...me je izdresirala bez greške.

recimo da si za te pare mogo da kupiš jedino nekretninu ali je pitanje
Kog ćeš vraga da kupuješ stan u Nišu?
Tamo još uvek voze konja upregnutog u kolica po ulicama i u 21 veku
kad se svet vozi supersoničnim vozovima.
tamo dole viču još uvek điha điha a konjići ostavljaju po asfaltu u centru grada svoj minuli rad

šta ti bi čoveče da kupuješ stan u onoj zabiti.

Izgleda da Vam logika nije jača strana.Alkohol i drogu nikada nisam konzumirao,tako nisam mogo da kupim stan u Nišu,Kragujevcu,Beogradu ili bilo gde u Srbiji.Ukoliko bi došo u Srbiji i kupio nekretninu
onda bi to bilo selo.Razlog:svako se orijentiše na ono od čega bi mogo najbolje da živi ili profitira.Ja bi bolje živeo u selu nego u Beogradu.

- - - - - - - - - -

Moguće da su to zakoni Srbije,kada bi se ovdi primenjivali CH bi "klokirala"

Pa da stvarno pocnu da ih placaju svaka bi rodila po 5,6 dece i samo od toga zivela.

Dovoljno da rodi jedno ili dvoje ukoliko dođe do problema,muž mora da izađe čak i iz njegove kuće,jasno i da plaća jer mu decu niko nije lopatom kroz prozor ubacio.Ukoliko sam dobro razumeo nešto slično
se zalažu i u Srbiji nadam se da će da zaživi.

Dovoljno da rodi jedno ili dvoje ukoliko dođe do problema,muž mora da izađe čak i iz njegove kuće,jasno i da plaća jer mu decu niko nije lopatom kroz prozor ubacio.Ukoliko sam dobro razumeo nešto slično
se zalažu i u Srbiji nadam se da će da zaživi.
Ne trebaju nama zakoni...
Iz kuce moze da izadje samo on... Al sa nogama napred... :aha:

I eto... Lepo resis problem nasilja u porodici...

Problem je sto kod nas zene nisu dovoljno lude... :lol:

Ne trebaju nama zakoni...
Iz kuce moze da izadje samo on... Al sa nogama napred... :aha:

I eto... Lepo resis problem nasilja u porodici...

Problem je sto kod nas zene nisu dovoljno lude... :lol:

Zaboravio sam ne samo da muž izlazi već se menja i brava tako da muž više ne može da otključa vrata.Drugo njemun se izriče ako treba i zabrana koliki krug mora da zaobilazi svoju kuću.
Znači i u Srbiji postoje zakoni ali se ne sprovode.Žalosno.

Back