Da ste pcela...?Sokantno!!Kada je kliknula na link, necete verovati sta je videla!

• Začetnik teme Začetnik teme veja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

veja

Iskusan
Poruka
6.540

:sad2:

Razmisljam nesto ovih dana, pa sto i da ne otvorim temu o tome, rekoh sama sebi.
da ste pcela, da li biste bili matica, trut ili radilica? da li biste voleli da ste se rodili kao americka ili ruska pcela? da ii biste letovali kod hrvatskih pcela rodjaka i da li biste dojili male pcelice ili bi ih, pak, dali u vrtic cim ih iskakite u sace? da li bi vas mnogo nerviralo kad neko napise paradaiz? da li biste ga uboli u pozadinu ili za nos? :think:

...da...

sta vas vise definise? vrednoca ili lenjost? jeste li tip lidera ili vam odgovara da postupate po uputstvima tj jeste li freelancer ili se uklapate u kolektiv?
ja sam lenja inicijatorka koja bi volela da ima samo jednog sefa nad sobom. tog jednog, cisto da sacuvam sopstvenu gujcu u slucaju kraha. :D
i znam, znam da je bila tema 8542 puta, ali slusam pesmu o Maji od jutros i rekoh sebi: Vejo, to je od boga znak da treba temu otvoriti :deda:

Poslednja izmena:
Шта рећи. У друштву напорних радохолика ја сам трут.

У друштву спороходних мутаваца ја сам динамит.

Волим да руководим и надзирем, требало је да будем пандур или војно лице.

Идеално радно место - сам свој мајстор и да ми радио свира.

Poslednja izmena od moderatora:
lenjost među vrednima
nisam tip lidera, ne volim autoritete, ne volim nepravdu koju seju, dvostruke standarde i kurčenje titulama...free lancer sam koliko je god to moguće...ne uklapam se u kolektiv, nisam se uklopio nakon 20 godina ne verujem ni da ću do kraja...u ovakav kolektiv - ne...čak sam i posledice snosio zbog toga ali nisam se uklopio jer među ljigavcima ne mogu da se uklopim

- - - - - - - - - -

valjda sam pravilno skonto temu :sad2:

Jedna od onih kojima treba dati zadatak i pustiti ih da rade, kolektiv mi nije potreban, čak je i suvišan, pogotovo ovakav.
Smaraju me svi timbildinzi, brejnstominzi i ostali nzinzi, a najradije bih bila sam svoj gazda, da je početnog kapitala.
Nisam za šefa pošto me smaraju konfliktne situacije a i nemam živaca za gluposti.

Jedna od onih kojima treba dati zadatak i pustiti ih da rade, kolektiv mi nije potreban, čak je i suvišan, pogotovo ovakav.
Smaraju me svi timbildinzi, brejnstominzi i ostali nzinzi, a najradije bih bila sam svoj gazda, da je početnog kapitala.
Nisam za šefa pošto me smaraju konfliktne situacije a i nemam živaca za gluposti.

taj rad :ok:

svi ste se primili na to sefovanje, a niko da odgovori da li bi dojio malu pcelicu :sad2:

kad mi neko prevede štato znači možda bi i napiso dal bi il nebi

- - - - - - - - - -

Mehehe, tako i moj muž, kad krene sa monologom - da sam JA neka vlast, ne bi tu mogao da vršlja od sad bilo ko - da nastavim u duhu teme :D

ja čsto puta tako maštam kako je zaratilo i onda kao zadužim RB iliti zolju i krenem da kokam narkodilere u iks peticama i emelima

da li bi vas mnogo nerviralo kad neko napise paradaiz?
Da, skoro isto kao kad napiše ''majca'' ili ''pomfri''.

vrednoca ili lenjost? jeste li tip lidera ili vam odgovara da postupate po uputstvima tj jeste li freelancer ili se uklapate u kolektiv?
Autonomni prokrastinator.

- - - - - - - - - -

PS
Vejavitse, predviđam da ćeš zapaliti internet i rasplakati region ovom temom.

Da, skoro isto kao kad napiše ''majca'' ili ''pomfri''.

- - - - - - - - - -

PS
Vejavitse, predviđam da ćeš zapaliti internet i rasplakati region ovom temom.

hvala straftice, treba mi ohrabrenje i podrska. onda cu da krenem u masprodukciju.

ili ce ga srusiti ko kim onomad

zato cu u drugoj temi da stavim gole grudi u spoiler :cool:
mada... sumljam u rezultat, iskreno... doduse, nemam poima ni ko je kim, al cenim da je faca.

Hvala na odgovorima, drugari :heart:

- - - - - - - - - -

Мислим да би и посао возача шлепера по Нунавуту мени одговарао.

ne znam sta je tj gde je Nunavut, ali mi je ideja o vozacu slepera apsolutno ok.

Ta sam!

- - - - - - - - - -

I ova sam, priznajem malo otužno.

Nisam lenja ali ni ambiciozna. Ne pali me titula, uspeh... Spokoj je ono za čim vapim.
Skromna sam. Treba mi mir i sloboda. Ili nisam skromna onda? :lol:
Uživala bih u kreativnom poslu koji ne iziskuje neku odgovornost a pruža normalan, skromnije normalan život.

Takodje..al vidiš, ja sam sve to postigla i sad osećam neki nemir (možda me nervira preterani mir?)..sad bih nešto drugo al ne znam šta...:mrgreen:

Индивидуално, нпр за Ремингтон, хитац на миљу, ако су пушке у питању, хитац на 100 стопа за пиштољ/револвер, ако је стреличарство хитац на 100м.
Волим те спортове концентрације.
Мало класичније... пчеларење, а и уклапа се у наслов.
Чопоративно... нешто као пројектовање и производња телескопа и монтажа за њих нпр Целестрон(претпостављам да све плачу за мном!:mrgreen:).

Ултра сам амбициозна.
У стању сам да радим за три коња и волим.Има опасан вишак енергије.
У стању сам да се одрекнем свега зарад успешно одрађеног посла.
Нисам компетитивна, имам своје критеријуме које мало ко може да досегне и немам проблем да то кажем и ако знам да звучи као селф-маркетинг.
Нисам скромна.
Желим да живим и уживам у животу, а за то ће ми требати доста новца који сам решила да обезбедим тако што већ сад имам иза себе 27 година школовања.
Немам проблем са ауторитетима. Људи нису то случајно.
Радо учим од сваког.
Држим до себе. Зна се где је црвена линија у сваком односу и немам то проблем да кажем ником.

Бити шеф, директор, свакако али тек кад се сморим од струке.

Back