U pravu si, ali zato sam i postavio temu, jer ako već svi kritikujemo političare, ajde da vidimo šta bismo mi uradili. Hirurzima se ne mešaju toliko u posao kao političarima.
Ako kažeš da taj i taj političar ne treba da radi to što radi, onda reci i šta bi ti uradio.
Kad bi se hirurzima mešali u posao postavio bi i to pitanje.
Pa kroz svoje pitanje, dadoh i odgovor.
ne bih se NIKADA latila hirurškog noža, jer nisam završila hirurgiju. Ne bih se NIKADA latila političke govornice, jer nisam ŠKOLOVANA za političara, nisam odgajana da se bavim politikom.
Ali, ako ćaskamo, onako uz kaficu... onda bih najpre pokušala da izlečim državu, pre nego je gradim. Da joj pojačam temelj. Da je ozdravim. Da pokušam da popravim primanja sudu, supu, prosveti... da na taj način izbegnem koliko se može korumpciju i da se izborim sa kriminalom, na prvom mesto narko dilerima koji nam obezvoljuju decu i upropašćavaju naraštaje.
I najpre bih zavrnula šiju (figurativno, aman : ) onima koji IMAJU, a prevarom hoće JOŠ VIŠE DA IMAJU (npr. izvesni poznati koji kojekakvim utopističkim, leporekim akcijama uzimaju pare narodu a ništa ne rade da pomognu sirotinji).
I dovela bih školstvo u red, kao bazičnu ćeliju zdrave države. Pokušala bih reorganizujem obrazovni sistem i da se naša deca od malena uče (poput malih Šveđana!) da je Srbija mala i siromašna zemlja, da je treba čuvati, grdaiti, biti štedljiv.
U sklopu toga, dovela bih u red tv program (manjim i većim licencnim plaćanjima) i više bi se sa tv pričalo o tome kako treba imati TAMAN, ni malo ni mnogo, što bi nužno dovelo i do smanjenja golotinje po našim ulicama i to dečije golotinje, koju bezvernički ignorišemo.
Nego, bolje mi da popijemo kaficu nego da se bavimo politikom.
E, da i UVEK UVEK UVEK bih glasala za parlamentarnu monarhiju. to je TAJ domaćin koji nedostaje Srbiji. Kakav god da je, Karađorđev je potomak, Karalja Petra, Kralja ALeksandra, Kneza Aleksandra... pa ne mož da bude lošiji od postojeće novokomponovane gramzivo nezajažljive garniture.