- Poruka
- 23.356
Ako bi me duh terao da ga protrljam za sreću onda neka. Dobro mi je ovako.Na primer, onog iz Aladinove carobne lampe.Koje 3 želje bi tražili da vam ispuni ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako bi me duh terao da ga protrljam za sreću onda neka. Dobro mi je ovako.Na primer, onog iz Aladinove carobne lampe.Koje 3 želje bi tražili da vam ispuni ?
Ja imam lampu ali duha nema...Na primer, onog iz Aladinove carobne lampe.Koje 3 želje bi tražili da vam ispuni ?
Svaku treću... ah brzo bi ti dosadilo...1. Da imam jos tri zelje...
I tako ....
Nema veze ..ja volim da mi bude dosadnoSvaku treću... ah brzo bi ti dosadilo...
Umesto 200din da u džepu nađem sreću i radost...
I šta bi poželeo za druge dve kad ti je treća uvek za još dve?Nema veze ..ja volim da mi bude dosadno![]()
Ono sto mi treba tada bih pozelela u druge dve...I šta bi poželeo za druge dve kad ti je treća uvek za još dve?
Zato sto bi bilo dosadno da nema neizvesnosti...Što ne bi poželeo u prvoj da ti bude neograničen broj želja? Pa ne moraš brojati kao ruski rulet s duhom koji ispunjava 3 želje...
Sta znam, nemam nekih posebnih zelja...bas ne mogu da se setim nijedne da bi mi puno znacilaKao npr šta? @Serafim 00
Krila anđela npr? Što bi onda da imaš neograničen broj želja?Sta znam, nemam nekih posebnih zelja...bas ne mogu da se setim nijedne da bi mi puno znacila![]()
To sto ih trenutno nemam, ne znaci da ih necu imati u nekom trenutku u buducnosti...I sad razmatram ovo kao da ce se stvarno dogoditi...Kao npr šta? @
Krila anđela npr? Što bi onda da imaš neograničen broj želja?
Neće naravno... narcis ili umišljenost u nama preovlađuje kad (u)mislimo na taj način...To sto ih trenutno nemam, ne znaci da ih necu imati u nekom trenutku u buducnosti...I sad razmatram ovo kao da ce se stvarno dogoditi...![]()
Samo da pazimo da se ne udavimo...Neće naravno... narcis ili umišljenost u nama preovlađuje kad (u)mislimo na taj način...
Da i to je mogućnost....Samo da pazimo da se ne udavimo...![]()
Da se nosi u tri lepe
Da povede i ortake
Da se ne vraćaju
što? i ti ispunjavaš želje?da sretnem duha , pa taj će odmah da pobegne od mene
uf, ah, au....1. Da me više nikad ništa ne boli.
2. Da imam sve šta mi STVARNO treba.
3. Da mi ovo dvoje pod 1. i 2. bude dovoljno.![]()
Za?da mi da lozinku, jer Sezame otvori se ne radi..
i da ode dalje...