Fibo
Ističe se
- Poruka
- 2.313
Kakve mudre reci ovi forumasi zbore....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ihovo je ekstra... mislim... oni ne mogu da veruju da je neko 'tako nesto uradio', al' im zato nije smetalo da odgledaju film... i uzmu kopiju za sebe... al', osudjuju... ili... taj lik, koji je presnimio tu kasetu i razdelio je po selu... "njegov drug"... mislim... koliko glup trebas da budes, da bi uradio tako nesto? iskreno? da je meni , ne drug, nego bilo ko, greskom dao takvu kasetu, istog momenta bi' mu je vratio... i, u stilu Brus-Lija... njegova tajna bi umrla sa mnom... znaci... ne mogu da verujem kakvi su ljudi... jel to smesno ili tuzno?
ja čisto sumnjam da je taj njen snimak slučajno dospeo u javnostsećamo se kako je bilo sa Severinom pre par godina... Vrtelo se to po mobilnim telefonima, cd-ima...svi su se nešto iščuđavali, ali eno je i danas uspešna... To je ona stara balkanska želja da se zaviri u komšijin dom...a neće se naći ništa više ni manje nego što drugi ne rade...
Da li zavisi od toga koliko dugo ste u vezi? Kome bi pokazali? Zasto da? Zasto ne?...
jaooooima veci stomak od sisa![]()
A jel imas ti negde tvoj snimak da podelis sa nama prijateljima sa KrsteDa li zavisi od toga koliko dugo ste u vezi? Kome bi pokazali? Zasto da? Zasto ne?...