- Poruka
- 3.993
Da se nisu komunisti pojavili mi bi smo i dalje palili sveće pošto je religija neprijatelj napretku.To su komunistički diktatori isto govorili pa vidi gde smo stigli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se nisu komunisti pojavili mi bi smo i dalje palili sveće pošto je religija neprijatelj napretku.To su komunistički diktatori isto govorili pa vidi gde smo stigli
jes vala nije se svet razvijao 2000 godina dok lenjin nije stigaoDa se nisu komunisti pojavili mi bi smo i dalje palili sveće pošto je religija neprijatelj napretku.
Zbog crkvene tiranije jako slabo.jes vala nije se svet razvijao 2000 godina dok lenjin nije stigao
Da, šteta što se nije Marks rodio bar 1000 godina ranije, imali bi kolonije na marsu do sada.Zbog crkvene tiranije jako slabo.
gusane 1389 , banovan si, buahahah - i sta ces ti uypste na srpskom forumu, ko te zvao da kevces na srpstvo?"Oj kukavno Srpstvo ugaseno!" - Njegos![]()
maricevu zensku posebno, samo nju cemo da smenimo..., mislim baba- zensku, tetku, sta li mu jeSamo vi smenite REM kao što naša deca na ulici zahtevaju
ignorisi ga, kao ja,nije vredan paznjeSad sam bolestan verski fanatik.
Dosadan si Atome.... ali spamuješ temu uspešno glupostima.
nece moci titoistoKako bih želeo da je i danas to lepo vreme.
Nisam titoista, ali to jeste bilo mnogo lepo vreme i nikada neću kao vi licemerno da lažem da je bilo drugačije.nece moci titoisto
jako lepo vreme 1974Nisam titoista, ali to jeste bilo mnogo lepo vreme i nikada neću kao vi licemerno da lažem da je bilo drugačije.
Izgradnja fabrika, crkava, bolnica, škola, domova kultura, zgrada, ulaganje u nauku i prosvetu, razne kulturne manifestacije, veoma jeftini i skoro besplatni odlasci na odmor, besplatno i kvalitetno lečenje, besplatno školovanje, opušten način života, kriminal na minimalnom.jako lepo vreme 1974
izmena ustava, omogucena secesija, sve republike dobile pojacana ovlascenja samo je na jednu republiku NOVI USTAV delovao destruktivno.
na srbiju gle cuda... samo je nju podelio na 3 djela, bg je igubio nadleznost nad pristinom i ns.
sarena lazaIzgradnja fabrika, crkava, bolnica, škola, domova kultura, zgrada, ulaganje u nauku i prosvetu, razne kulturne manifestacije, veoma jeftini i skoro besplatni odlasci na odmor, besplatno i kvalitetno lečenje, besplatno školovanje, opušten način života, kriminal na minimalnom.
Ne to je istina. Mene ne možeš da lažeš jer sam živeo u to vreme!sarena laza
a onda 1974 i rusenje prve tacke JUGOSLOVENSKOG USTAVA, koji je glasio da je jugoslavija NERASKIDIVA!
I destrukcija samo srbije tim novim ustavom
gle cuda bas srbije samo
ovo je istinaNe to je istina. Mene ne možeš da lažeš jer sam živeo u to vreme!