gost 150019
Elita
- Poruka
- 20.524
Če đu iznaspamujete ovuja temu tolko mlogo da če đu zakatanče posle moš se igramo zbrabonjci
Ovo da prevedeš za prestoničku gospodu....
Brabonjci = tarzančići.... Guglaj kod vukajlije....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Če đu iznaspamujete ovuja temu tolko mlogo da če đu zakatanče posle moš se igramo zbrabonjci
Ovo da prevedeš za prestoničku gospodu....
Brabonjci = tarzančići.... Guglaj kod vukajlije....
Mislim da su prestonicka gospoda und damen zblanuti i da su zgrozeni napustili temu
Ma to bre od kozu... oni klikerčići
A tarzančići su drugo.
Ja gi
Ti gi
On gi
Mi gi...
Vi gi
Oni gi...
Izvinjavam se javno,ti nisi taj lik.Nego svi se sad osilili ko pusteni sa lanca na ljude koji nisu vise modovi,ko da su im ovi otrovali kucnog ljubimca.
![]()
Da se odobri upotreba samo Ruskih kompjutera,mobilnih telefona,samo na Srpskom jeziku.
Molim nadlezne ovde da banuju svakog ko ne koristi Ruski komp!
Ma to bre od kozu... oni klikerčići
A tarzančići su drugo.
A ja sam da se utamnice svi gradjani sveta koji trose elektricnu energiju a ne placau porez Srbiji![]()
Ajde prevedito ovo ;JOK i BRE.
Ajde prevedito ovo ;JOK i BRE.
JOK je tursko NE, a BRE moze samo Cak Noris da prevede![]()
I Albanci kažu JO - NE... PO - DA
Si bio ti u JNA![]()
To sam znao , ali nisam znao sta je DA a sta NE![]()
Voleo bih zaista da svi ovde pišu pravilno. No, ako bismo sankcionisali sve koji to ne čine nestalo bi ih mnogo. Hajde potrudite se malo.Koristan link.Molim moderatore i administratore da se zabrani korisnicima da umesto foneta "ć" koriste "tj".... Zna se "ћ" ili "ć" to je srpski, ko nema odgovarajuće znanje može da koristi primitivnu SMS varijantu "c", ali "tj" je protiv svih lingvističkih pravila!.
Hvala...
Živi bili..