Da se vi Pitate

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.019
Zahebano je vreme,puno stresnih momenata i infrakti drmaju samo tako..:pop:
Razmisljam ono klik i gotovo..
Kako zamisljate najsladji infrakt ?
Dubio na glavi i Eureka!!Mislim da je za zenu najlepsa smrt natakunuta na K*rcu,a i jos lepsa u toku snaznooggg orgazmaaa!!...:lol:
Mozda gresim, ali ste vi tu da mi pojasnite.. ima li lespe smrti nego spojeni kad vec mora da se desi?:zelenko2:

Poslednja izmena:
od kurrca se ne umire, ali od piccke ume da vas zadesi :malav:
Jest Kurcca..a kad izgubite dah i hvata vas nesvestica?:per:
to je predsmrt:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Hero nemoj da umires za kuckice plss :lol: potreban si im jos uvek :smeker: Ne umire se posle sexa vec oseca zivim jos vise i osecas se HI zadovoljan .... :)
Ne bre..jos cu nabijam u te Kuckice dok ne mrem ko djed.:deda:

Zahebano je vreme,puno stresnih momenata i infrakti drmaju samo tako..:pop:
Razmisljam ono klik i gotovo..
Kako zamisljate najsladji infrakt ?
Dubio na glavi i Eureka!!Mislim da je za zenu najlepsa smrt natakunuta na K*rcu,a i jos lepsa u toku snaznooggg orgazmaaa!!...:lol:
Mozda gresim, ali ste vi tu da mi pojasnite.. ima li lespe smrti nego spojeni kad vec mora da se desi?:zelenko2:
zvali su ga hero sejac smrti:rotf:,sejn.....

- - - - - - - - - -

Što tako morbidno čoveče...

Iskreno ne bih dokle god mogu :lol:....ja bih radije sa 90+ mirno od starosti,okružen unucima i praunucima.
najbolja verzija rikavanja jeste da ko deda naslonis glavu na rame bakute dok sedis na ljuljasci na verandi i zledas zalazak sunca jedneok svezeg letnjeg dana onako zagrljen tj ususkan u zagrljaj..i onda cviknes...meni bi to bilo idealno msm ne za tebe :rotf: znaci ili to ili skocis sa padobranom i onako visis i gledas u sunce i samo se iskljucis u vazduhu..mada bi to bila losa fleka posle kad padnes:rotf:

Back