Da se Srbija naoruza!

• Začetnik teme Začetnik teme AZTEC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

AZTEC

Buduća legenda
Poruka
27.335
Srbija je pod okupacijom,bez ikakvog preterivanja i paranoje.

U takvoj situaciji bilo koji potez koji se cini cini se na stetu "drzave",bilo da je to put u EU,borba protiv korupcije ili nesto trece,jer ne postoji ni jedan razlog zbog kojeg bi se okupator odrekao ulozenog novca.

Bilo koji put kojim nas vode vlastodrshci je put u propast ma koliko on bio posud ruzama i kojekakvim kamuflazama.

Kod nas je na zadnjim izborima doslo do naznaka da je na celo stala patriotska vlast.

Videcemo.

A videcemo samo po tome da li ce Srbija poceti da se naoruzava i da li ce lustrirati 5ooktobarce,topionicare tenkova i slicne.

Znaci,manimo se praznih prica,fraza i floskula,kada Srbija krene da se naoruzava e samo tad cemo moci sa sigurnoshcu da kazemo da smo na pravom putu,jer sve do tada je sviranje u onu stvar,temu sam otvorio da skrenem paznju ljudima da ih opet ne zamlacuju jer ako se ne naoruzamo stalno cemo biti nekome u remu,a mi ne zelimo standard i slobodu na kashicicu,zelimo da ona bude potpuna,da uvek kazemo i uradimo sto MI mislimo da je ispravo i da sami biramo svoj put ma kakav on bio.

I da jos nesto,veoma je vazno ko ce nas naoruzati,mi ne zelimo ni da budemo razvijeni ko Juzna Koreja jer "Srbija nije saka pirinca da je pozoba svaka vrana koja prodje ovuda..."

Dakle Vucicu mani se ti Miskovica,nego daj na uvid te bojeve glave,avione,tenkove ili barem plan o kupovini istih.

Па наоружала се?

stefan_vojska-cisti-sneg-1.jpg

Apsolutno sam za.Streljačko i artiljerijsko naoružanje proizvodimo sami.Ono što nam treba a ne možemo da napravimo sami su avioni i PVO sistemi.

Normalno i to masovni i najkvalitetniji sistemi a koliko se zna to samo sa Rusijom mozemo napraviti.

Danas samo unuci dezertera na forumu,
ovi što su pognuli nisu ništa načeli.

Krajina je predata pre 2 svetskog rata ili neposredno tokom istog.

Na leto nasa vojna aviacija ima da zaprasuje komarce, a PVO ce sluziti za odbranu od GRADA da nam led ne potuce baste.
Eto sta mi imamo od vojske, unistili smo sami sebi vojsku.

Unistavanje vojske je pocelo od Slobe, koji je jacao policiju na racun vojske. Ovo sto sad imamo je zavrsni udarac, u skladu sa izjavama Tadica i Sutanovca da "Srbija vise nikada nece ratovati".

To mora biti dugorocan plan,da danas krene da se naoruzava koliko nas je djindjic unistio i unazadio prve naznake bi se videle tek za 20ak godina i tih 20 godina bi trebala da bude prva faza u kojoj bi se obnavljala infrastruktura,likvidirali svi koji su na bilo koji nacin osetetili,prozivali,kinjili VJ I VS,obnovio i unapredio kadar,napravile baze i spremiti se za drugu fazu a ta faza bi se skoncentrisala na sledeci cilj a to je etnicko ciscenje Kosmeta od shiptara.

Ako cemo realno, unistavanje vojske je pocelo jos od Slobe. Jacao je policiju na racun vojske. Ovo sto sad imamo je zavrsni udarac, u skladu sa izjavama Tadica i Sutanovca da "Srbija vise nikada nece ratovati".

Aj ne tupi,sta ti poredis,Sloba unistio vojsku tako sto je prebacio iz VJ u policiju 2 tenka i 200 kalashnjikova a ovi totalno unistili infrastrukturu,kadar i naoruzanje.

Ista prica ko sto je Miskovic Slobin tajkun.

To mora biti dugorocan plan,da danas krene da se naoruzava koliko nas je djindjic unistio i unazadio prve naznake bi se videle tek za 20ak godina i tih 20 godina bi trebala da bude prva faza u kojoj bi se obnavljala infrastruktura,likvidirali svi koji su na bilo koji nacin osetetili,prozivali,kinjili VJ I VS,obnovio i unapredio kadar,napravile baze i spremiti se za drugu fazu a ta faza bi se skoncentrisala na sledeci cilj a to je etnicko ciscenje Kosmeta od shiptara.

Od toga nece biti nista, jer svet nece dozvoliti etnicko ciscenje tih razmera. Govorimo o preko milion ljudi!

Back