Da se snima film o vama...

• Začetnik teme Začetnik teme Larra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Larra:
Koja bi vas glumica igrala?
... Ponekad kad sam nesto kao sigurna u sebe, resim da mi dan bude od akcije i uspesan, mislim da bi me Dzoan Kolins "skinula"...A onda kad upadnem u neku sentimentalnost kad sam zeljna i ljubavi i paznje, to bi bila Meril Strip...U zavisnosti kog zanra je film...Posto ja najvise volim humor to bi i film o meni bio u stilu komedije pa onda neka profesionalka u tome...Goldi Houn npr.

e gledam pre neki dan milion dolar baby, i onda skontam da me riba uzhasno podseca na nekog, ne znam za vas ali meni bash liche :)

(sorry na postovanju tudjih fotografija )

Prilozi

• izabela.jpg
    izabela.jpg
    24,1 KB · Pregleda: 4
  • 477.jpg
    477.jpg
    11,9 KB · Pregleda: 2
  • swank2.jpg
    swank2.jpg
    14,7 KB · Pregleda: 2
  • swankbaby.jpg
    swankbaby.jpg
    37,2 KB · Pregleda: 2
raindog:
e gledam pre neki dan milion dolar baby, i onda skontam da me riba uzhasno podseca na nekog, ne znam za vas ali meni bash liche :)

(sorry na postovanju tudjih fotografija )

Mo Cuishla je FENOMENALNA !!! Ako si zavirivala u moj profil mogla si da je vidis sve ovo vreme. Sad mi stao mozak i ne mogu da se setim kako se devojka stvarno zove.:D

Inace...ne znam ko bi me glumio...mozda bih voleo ...hmhhmmmm Benisio Del Toro! ;)
Mada nemamo fizickih slicnosti,ali bi mogao da me odglumi...he he he!

па сада сам загледала.... постоји сличност, занимљиво
само има веће чело од мене и потпуно другачији модел усана
има још ствари, али ове су најупечатљивије
на неким сликама је сличност већа због лука који праве обрве... а негде мало мања где су јој обрве у равној линији

Hali Beri i Big Willy u mom filmicu.
Radnja bi se dogadjala na potezu izmedju Novog zeleznickog i Brankovog mosta,
na obe strane reke. I malo oko Hajata, zbog glamura...
Ali ne, ne bi rezirao Kusturica nego onaj mladic sto je radio Priti Dijanu.
Dobili bi sigurno i nekakvu nagradu...
Svidja mi se skroz ta ideja. :lol:

Angelina Jolie ili Halle Berry...
Uglavnom neko ko je glumio sa strasno puno smeha i sa strasno puno suza...neko ko je glumio o nepoznatim,zabranjenim stvarima a ujedno i ´dobrim (slatkim) devojcicama´..
Neko ko moze da bude nekoliko zena u isto vreme i jos uvek pokaze svoju pravu licnost u svakoj situaciji....
p.s. naravno i neke starije,prave glumice ali sada je valjda najprikladnoje govoriti o onome sto postoji!

етотако:
па сада сам загледала.... постоји сличност, занимљиво
само има веће чело од мене и потпуно другачији модел усана
има још ствари, али ове су најупечатљивије
на неким сликама је сличност већа због лука који праве обрве... а негде мало мања где су јој обрве у равној линији

ma liči, nego šta :D
mislim, potpuno je taj fazon, sem boje kose, sve :P

Ako se gleda po sličnosti,imam frizuru kao Hale Beri i obrve,ostalo ne..........a ako se gleda koga bismo mi voleli,onda je to definitvno Šeron Stoun i to ne zbog lascivnih scena,već zbog toga što mi se baš dopada;ima stila.
Što se muških glumaca tiče,mislim da sam muško, volela bih da me glumi Ričard Gir i da bude onakav kao u filmu "Jesen u Njujorku":-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back