Da se prebrojimo...

Definisi pripadnost

• Fenser

• Dizelas

• Roker

• Panker

• Metalac

• Reper/hoper

• Elektro music-fan(tehno,haus..)

• Ljubitel klasike

• Dzezer/bluzer

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja sam sebe definisala kao "metalku" mada to nije tachno... Vishe spadam u electro fanove, ali nikako u istu grupu sa ljudima koji slushaju techno i trance (kao shto pishe u zagradi)... Tu sam negde... nedefinisana i slobodna (:

mada su mi od svih subkultura najgotivniji dizelashi ;)

Limunovo_Drvo:
E tebi nece pomisliti da si djecak svejedno da stavis topmodelsica ili sponzorka...isto sra.nje drugo pakovanje...

Super, ja to bas volim, mada uopste ne izgledam tako, kao decak, ja kad sebe vidim na TV u ili u izlogu kad se ogledam, ja uvek pomislim "Je bote kako dobro izgledam, kako mi se svidja kako izgledam", ali to je taj neki izgled, kako se veselo krecem kao decak i cini mi se imam pogled kao decak neki, to se meni samo tako cini mozda.Ja se osecam kao da izgledam kao decak, najbolje je tako to da definisem.

topmodelsica:
Super, ja to bas volim, mada uopste ne izgledam tako, kao decak, ja kad sebe vidim na TV u ili u izlogu kad se ogledam, ja uvek pomislim "Je bote kako dobro izgledam, kako mi se svidja kako izgledam", ali to je taj neki izgled, kako se veselo krecem kao decak i cini mi se imam pogled kao decak neki, to se meni samo tako cini mozda.Ja se osecam kao da izgledam kao decak, najbolje je tako to da definisem.

Keve ti, da li si ti normalna? :shock:

Vidiš sebe na TV-u? :roll: :lol:
Vidi, vidi.... Imamo još "poznatih" i pored Tatule... :lol: :lol: :lol: :lol:

ahahaha...@skate, nemoj tako..pa mi smo jadne i ruzne...a nasa topmodelsica...
:lol::lol::lol:

ma sto je poznat...
sad na forumu 1 put cujem za njega...:shock:
ali neka...sve ce to prekriti snjegovi , ruzmarin i sas...
tj. do sledece zime im nece biti traga na sceni :lol::lol:

goxy:
Aaaa....Nije to presudno u zivotu, iako gotovo nikad ne bih sebi dozvolio da postanem emotionally involved sa nekom devojkom koja voli turbo i ta sr.....Svasta mogu da podnesem , ali
g035.gif
.....

tako mozda trinaestogodisnjaci razmisljaju...
zaboravih da napomenem da mi je od svih subkultura gothic najdrazi...moze se cak reci da mi je to neka vrsta fetisa :lol:

Back