trick-trick
Ističe se
- Poruka
- 2.919
ma nemoj...Liza Dennis:Ja sam Liza Dennis. 8-)
mato,ovde ima makar dvoje ali na onoj rock vs rap ...ne mogu da verujem da nema niko...(sem mene)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nemoj...Liza Dennis:Ja sam Liza Dennis. 8-)
pa to su metalci i rokeri smislili ......a ni nemaju pojma pravo znacenje te reci....Bodom:fenserka si i cuti
pa fenseri su uglavnom oni koji slushaju pop ili ne daj boze turbo folk...
Nisam chula da je iko nazvao one koji slushaju pop "poperi" ... lolz
Ma mozda jer pokushavaju da shtrce ili neshto. A mozda su ti koji ih zovu pozeri ne smeju ili ne mogu da naprave krestu pa ih zato mrze./I/I@Ī@:e zasto danas kada neki pankeri nose mohawk bivaju prozivani za pozere ?
Lucky girl:pa to su metalci i rokeri smislili ......a ni nemaju pojma pravo znacenje te reci....i da ,nisam fenserka..........
Ja cu da ti objasnim zasto ljude koji slusaju "pop muziku" nazivaju "fenserima".Pop muzika ili pop kultura je skracenica od "popularne muzike".Sto znaci da ti ljudi uvek slusaju ono sto je trenutno IN.70-ih i 80-ih su takve ljude zvali "Mods"-i ili bolje receno sminkeri.Lucky girl:pa to su metalci i rokeri smislili ......a ni nemaju pojma pravo znacenje te reci....i da ,nisam fenserka..........