Da se poveća broj najnovijih poruka na naslovnoj ?

Necronomicus

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
460
Malo je samo pet, bilo bi praktičnije da ima više najnovijih poruka u stupcu na naslovnoj strani

Poruke se brzo menjaju, odlaze... sa povećanjem njihovog broja u stupcu, više bi se zadržala evidentnost prikaza najnovijih komentarisanih tema,
tako da bi interesent bio u mogućnosti da pravovremeno klikne na temu koja ga interesuje a da već ona ne prođe pretrpana ostalim

ne razumem kako mislite da je zauzelo vise prostora kad je 3/4 stranice prostor foruma?

Sad je malo povećan sidebar koliko vidim. Vidim i po rasporedu pdf-ova recimo na Zabavi, Igrice su bile u prvom
redu sada su u drugom, znači sužen je taj deo pa su Igrice prešle...

I da, kad smo kod toga, zanima me po kom kriterijumu su poređani pdf-ovi?
Nisu po azbučnom redu, nisu po abecedi, niti po broju postova...mislim da bi to trebalo malo srediti.

produzen je za par milimetara..to nije nikakvo prioduzenje

a svi forumi su poredjani po azbucnom redu..:D
mozda se negde slucajno potkrala greska kad smo tumbali forume jer se to podesava rucno ali su svi sigurno u 90% slucajeva abecedno poredjani

Par milimetara je na ovom prostoru veoma vidljivo.

Tabe, prvo ti je azbučni, a onda abecedni, odluči se... mada nije ni jedan ni drugi.
Svuda je sve izmešano, i nije to sada, tako je bilo i na starom forumu.

i da...negde smo neke vece i posecenije stavili ispred..sad si me podsetila..zaboravio sam..bas gledas svaku sitnicu :)

Ali niste, zar ne bi oni sa najviše postova trebalo da budu prvi? A nigde nisu...

Smeta mi sve što nije skladno :lol:

Evo pogledaj

Prilozi

• zabava.jpg
    zabava.jpg
    22,8 KB · Pregleda: 8
  • regioni.jpg
    regioni.jpg
    18 KB · Pregleda: 8
sta to imas?
koliki monitor i koju rezoluciju koristis?
kod tebe je stvarno malo nabijeno.

vidi kako je kod mene.

Pogledajte prilog 599838

Ma ja sam ovde u postu malo smanjila screenshot, inače isto vidim i na lapu i telefonu,
igrice su u drugom redu

Prilozi

• Screenshot_20191005-165031_Chrome.jpg
    Screenshot_20191005-165031_Chrome.jpg
    67,1 KB · Pregleda: 6
  • Screenshot_7.jpg
    Screenshot_7.jpg
    23,8 KB · Pregleda: 6

Back