RACE MASTER
Domaćin
- Poruka
- 4.646
Za reli je jako bitno koliko su stara.
Sto,manja steta kad se malo cuknu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za reli je jako bitno koliko su stara.
To samo na prvi izgled, valjda znaš da sve, počev od transmisije, vešanja, motora itd je novo i promenjeno.Za reli je jako bitno koliko su stara.
Uopšte ne mora da znači.obrni okreni... skoljka od 20 godina je trula pa to ti je... a onda pomislite koliko je to tek kockanje sa zivotima
Dobro ti je poznato. Taj kavez se zove roll-bar.Колико је мени познато у рели аутомобиле се уграђује некакав челични кавез који треба да штити возача и сувозача и који је потпуно независтан од каросерије, тако да теоретски шкољка може да буде и од картона... бар сам ја то тако сконтао...![]()
ali to je i dalje auto konstruisan sredinom 80-tih, i naravno da nce biti konkurentan u klasi sa vozilima iz 2008.
A u vezi sa trkanjem sa vozilima starim 30-godina, to je amatersko trkanje, koje nema veze sa pravim relijem.
Moj odgovor je zapravo bio odgovor na ovaj post.Nema veze što su prevazidjeni, dobra kola ostaju dobra kola, nebitno koliko su stara.
Veorvatno mislis na 16mi
Čestitam!
I muž može da nosi porodični prvi dio nick-a![]()
Ne govorim ja o tome koliko je auto ili deo nov u smislu kad je proizveden, vec u smislu kad je konstruisan. Konkretno, mozes na Pezo 309 staviti sve nove delove prozvedene 2008, teoretski cak i celu skoljku, ali to je i dalje auto konstruisan sredinom 80-tih, i naravno da nce biti konkureentan u klasi sa vozilima iz 2008.
A u vezi sa trkanjem sa vozilima starim 30-godina, to je amatersko trkanje, koje nema veze sa pravim relijem.
Evo me!!!
Uzeli smo drugo mesto u klasi i sedmo u generalnom.
Trka je super, najbolja do sad. Ima puno dobrih mesta sa kojih lepo može da se vidi.
Negde sredinom septembra je yu reli opet na Tari i na to idem obavezno.![]()