DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jomini:Do početka suđenja se ''leži''.
Moći će da čita, da se edukuje.. Možda i napiše knjigu, kao Ana Frank... Vojvodin dnevnik.DellBoy-011:Ma posle je banja![]()
Predao se.untouchable:А суђење мора почети у "разумном року". Три и кусур године су разумни рок?
И оптжуеник се држи у притвору кад постоји опасност да ће утицати на сведоке или доказе (на које је могао да утиче у целој претходној деценији) или ако постоји опасност да ће побећи. А Шешељ је добровољно отишао у Хаг.
Толико о томе.
jomini:Moći će da čita, da se edukuje.. Možda i napiše knjigu, kao Ana Frank... Vojvodin dnevnik.
...Slobom...DellBoy-011:Ili zbirku anegdota sa Tutom, Antom....
i ne zeli da podnese zahtev za pustanje na slobodu do pocetka sudjenja,jer navodno ne priznaje sud...u tome je cela kombinacija,on nece da ih formalno prizna,a oni ne mogu da ga puste bez njegovog zahteva da se brani sa slobode..sve se to radi da bi se radikalima ovde prodavala fora o "tribunalu koji je zarobio jadnog sheshelja"...i da napomenem,da se sheshelj tamo druzi sa tudjmanovim bojovnikom,ustashkim sledbenikom tutom naletelicem,kao i vodjom "oluje" antom gotovinomDellBoy-011:Predao se.
DraGo70:Jbt-e da li ste vas dvojica pismeni. Čoveče, ko govori o sudu. A, ako govoriš i o sudu, pa sto puta sam do sada napisao najgore reči o tom kvazisudu. I prestanite već sa tom ironijom i cinizmom. Ne odgovarate ni na jedno konkretno pitanje, nego samo udarate po svome.
Da sam te pitao kako smo prošli danas na odbojci u Moskvi sa Francuzima, ti bi mi odgovorio da je Napoleon početkom XIX veka nahebao u toj istoj Rusiji i to baš pred Moskvom...
Pa ljudi, jeste li vi klonovi Aleksandra Vučića? Tako i on odgovara.
Na pitanje: "Da li ste vi izbegavali plaćanje struje?" on odgovara: "A što ne govorite ništa o upadu u Narodnu banku 5. oktobra..."
Da ponovim još jednom. Šešelj na sudu kaže: Sada sam pod zakletvom i sada ne lažem. Kada sam govorio loše o Slobodanu Miloševiću to je bilo u žaru politčke borbe i ja sam lagao jer mi je to donosilo političke poene. Sada pred sudom kažem da sam tada LAGAO i da sve što sam tada govorio loše o Miloševiću nije istina.
Ako je na sudu govorio istinu znači da je lagao ranije tj. da sam priznaje da je lažov.
Ako je na sudu lagao da je lagao ranije - opet je lažov.
JE LI SADA JASNO ILI DA CRTAM????
SURbel:DraGo70,
Zasto si toliko zapenio?![]()
Ocigledno je na sudu govorio istinu ali ga to samo cini iskrenim covekom, a ne kao sto ti interpretiras - lazovom.
Pa nismo valjda slepi (mi - gradjani Srbije) da ne vidimo kako SVI, u zaru politicke borbe, napadaju onu drugu stranu! Naravno, u tom blacenju i pljuvanju, prednjaci demokratska stranka, ciji je koncept - dobijanje politickih poena na osnovu tog pljuvanja SPS-a i SRS-a. S tom razlikom sto u DS JESU lazovi, jer nista od toga sto oni pripisuju doticnim strankama nije dokazano, nego koriste bum-efekat - plasiraju nesto javnosti koja se onda zgrazava a demanti se i ne cuju...ili je posle kasno za njih - steta je vec ucinjena. Srecom te se narod polako osvescuje i vise ne pada na te fore.
I jedno pitanje za tebe - da li smatras da to sto DS (na pocetku) NIJE hteo da prizna Bodrum - da ih to NE CINI lazovima?
Jer, po tvojoj logici: KO LAZE I NE PRIZNAJE DA LAZE - NIJE LAZOV !?!
Bravo za logiku...![]()
untouchable:Само потврђујеш моје сумње да имаш око 13 година... "Лажов"...![]()