ДА СЕ НЕ ЗАБОРАВИ: "БЉЕСАК" 13 ГОДИНА КАСНИЈЕ

bogami mileonetwothreefour napreduješ..

ovo lito malo do dalmacije pa te nučin i plivat..

pusa;)

Jos malo tvoje duhovitosti... Boze koji balvan jos i trokira. On je stvarno pomislio da je duhovit... Pa to moze da pomisli samo tovar iz Dalmacije...

Ovo leto sam ja kod Grka, oni ne smrde na ribu i nisu tovari...:D

Jos malo tvoje duhovitosti... Boze koji balvan jos i trokira. On je stvarno pomislio da je duhovit... Pa to moze da pomisli samo tovar iz Dalmacije...

Ovo leto sam ja kod Grka, oni ne smrde na ribu i nisu tovari...:D

a i bliže si turcima, nije krv voda:D

ja gostoljubiv a ti tako, s tobon triba pažljivo ka s čiron na guzici.. :lol:

p.s. tovar je plemenita beštija

a i bliže si turcima, nije krv voda:D

ja gostoljubiv a ti tako, s tobon triba pažljivo ka s čiron na guzici.. :lol:

p.s. tovar je plemenita beštija

E glupavi tovaru... izjalavila ti se ova fora ponavljas se.... Jel to najjaca fora koju je decak iz tvog zabavista rekao.... Mislim nista novo jos nije provalio...

Ne idem kod onih koji smrde. Kupajte se za pocetak nemojte da smrdite na ribu.... Cela bivsa SFRJ vas je zaj.ebavala zbog toga, ali vi volite da smrdite pa to ti je... Kada vam je riblja mast dezodorans....

Znam da jeste narocito u tvom slucaju... Slican se slicnom raduje....:D

E glupavi tovaru... izjalavila ti se ova fora ponavljas se.... Jel to najjaca fora koju je decak iz tvog zabavista rekao.... Mislim nista novo jos nije provalio...

Ne idem kod onih koji smrde. Kupajte se za pocetak nemojte da smrdite na ribu.... Cela bivsa SFRJ vas je zaj.ebavala zbog toga, ali vi volite da smrdite pa to ti je... Kada vam je riblja mast dezodorans....

Znam da jeste narocito u tvom slucaju... Slican se slicnom raduje....:D

E bre mile i to mi je hvala:(

U šumici kolibica mala,
u kolibi čika Draža spava.

Pred kolibom radio stanica,
iz Londona govori Kraljica.

Čika Dražo ne predana dušo,
Kralj je Pera tvoje reči sluš'o.

Reči sluš'o u grudi se bije,
šta uradi Tito od Srbije.

istina boli, virujen..

veći ste turci od bošnjaka po genetskom porijeklu;)

već san napisa ali čisto da opet pročitaš..

1660. godine, Beograd je imao oko 98.000 stanovnika, od kojih samo 21 000 nisu bili Muslimani. Osmanlijski geograf Hadži Kalfa, zabilježio je čak 100 džamija

stoljećima ste prali guzicu i klanjali se, a sad se bošnjacima rugate, žalosno, ali tipično turski;)

A što meni ne odgovori na pitanje koje sam ti postvio u vezi ovoga...

Koliko je iste godine bilo stanovnika u Zagrebu i koliko od njih je bilo Hrvata???
Hajde, ustašiću, odgovori na ovo, pa se onda vrati i odgovori kako gledaš na vaših 890 godina okupacije naspram naših 345???

Back