Da se malo razbistrim...

Moje drugarice koje su to praktikovale radile su to jer su mislile da propustaju ko zna sta dok su eto sa njim...ali i sa tim prekidima
veza nije dugo trajala posle.

Jedna je cak u braku spakovala takvu pricu - ej idi sam na vikend kod tvojih i nemoj dolaziti par dana... :lol:...muclili su se i "otezali" tako
narednih godinu dana u takvom braku. Pa je podnela zahtev za razvod braka.

izneses svoj stav i kazes sve sta imas
ako nije u stanju da podnese onda je batalis i cao
ko nije spreman na iskrenost i otvorenost taj i nije za onog ko to poteze
dovidjenja prijatno

slazem se, impulsivno moze da se kaze svasta i da se upotrebi grublja rec, dobro idemo dalje, malo se ljutis pa ti prodje
takvi aranzmani treba mi vremena da se se razbistrim pokazuje da samo ima mnogo vise od trenutnog slucaja

Sta znaci kad ti devojka posalje poruku. "Bolje da se ne cujemo par dana, da se ja malo razbistrim. Javicu ti se ja... Nemoj ovo pogresno da shvatis."

to znaci da je bolje da se ne cujete par dana da bi se ona malo razbistrila
da ti je napisala samo prvu recenicu, mozda bi poruka imala drugaciju konotaciju i znacila bi da te otkacinje, jer joj treba par dana da skonta da li uopste zeli da bude sa tobom, a cim ne zna, znaci da ne zeli
medjutim, posto je stavila i ono "nemoj ovo pogresno da shvatis", to znaci da ostavlja vrata otvorena i da zaista nije sigurna da zeli da bude sa tobom, ali da nije zapecatila opciju da moze biti s atobom
dakle-ostaje ti da cekas da se doticna razbistri
doduse...
mozda je negde i pijana i nadrogirana, pa u tom smislu ceka razbistravanje

to znaci da je bolje da se ne cujete par dana da bi se ona malo razbistrila
da ti je napisala samo prvu recenicu, mozda bi poruka imala drugaciju konotaciju i znacila bi da te otkacinje, jer joj treba par dana da skonta da li uopste zeli da bude sa tobom, a cim ne zna, znaci da ne zeli
medjutim, posto je stavila i ono "nemoj ovo pogresno da shvatis", to znaci da ostavlja vrata otvorena i da zaista nije sigurna da zeli da bude sa tobom, ali da nije zapecatila opciju da moze biti s atobom
dakle-ostaje ti da cekas da se doticna razbistri
doduse...
mozda je negde i pijana i nadrogirana, pa u tom smislu ceka razbistravanje

E, pa to sam i ja rekao, nije ga oduwala definitivno, a i posle je dečko napisao da je lajao protiv duvke na gajbi i zamerio joj se, sad se kao ona duri, a biće sve okej. Uostalom, vi žene i volite da imate dominiona koji će da bude van uobičajenog kruga i ponašanja koje svakodnevno praktikujete i da tačno kaže šta je loše a šta je dobro, pošto vi to same ne umete da ocenite.

E, pa to sam i ja rekao, nije ga oduwala definitivno, a i posle je dečko napisao da je lajao protiv duvke na gajbi i zamerio joj se, sad se kao ona duri, a biće sve okej. Uostalom, vi žene i volite da imate dominiona koji će da bude van uobičajenog kruga i ponašanja koje svakodnevno praktikujete i da tačno kaže šta je loše a šta je dobro, pošto vi to same ne umete da ocenite.

dominion..kekekek :malav:
mislim, ja sam malo saljivo-ironicno odgovorila mladjanom decku na temu, ne citajuci nijedan odgovor, tek sad vidim da jeste neka droZa u pitanju i tinejdz problemi
al sam se sad malko zapitala kad sam ja davala taj izgovor "razbistravanja"
i moram da priznam da je dijapazon razloga bio enormno sirok-od toga da sam htela da nekoga sutnem, a gadilo mi se od razjasnjavanja i scena, do toga da sam bila luda za nekime, a cinilo mi se da je taj neko malo manje lud za mnom, pa da ga malo razmrdam i nateram na neku akciju, sa medjurazlozima tipa vidjam se i sa drugim tipom, pa ih rasporedjujem po "periodima razbistravanja"
i takoc...
a, da...volimo, volimo kad nam neko kaze sta da radimo :malav:
skor pricam s ajednom intimnom prijateljicom u kontekstu kakav bi to muskarac mogao da nam se dopadne u ovim godinama i dodjemo do zakljucka da bi to morao da bude neko ko bi bolje od nas znao sta hocemo i ko bi onako jakim lupanjem ruke o sto (ili jos bolje o guzu) izrekao to tako da ostaneme neme :malav:
i zadov(o)ljne loooooool

Back