Filip Stamenkovic
Zainteresovan član
- Poruka
- 357
Sta znaci kad ti devojka posalje poruku. "Bolje da se ne cujemo par dana, da se ja malo razbistrim. Javicu ti se ja... Nemoj ovo pogresno da shvatis."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A el moze da bude da nema hrabrosti da mi kaze da raskidamo?
Sta znaci kad ti devojka posalje poruku. "Bolje da se ne cujemo par dana, da se ja malo razbistrim. Javicu ti se ja... Nemoj ovo pogresno da shvatis."
Haha to muva se sa nekim pa kao da opipa vodu da vidi ko je bolji on ili ja sta?
A el moze da bude da nema hrabrosti da mi kaze da raskidamo?
Možda se plaši da te ostavi, pa te lagano hladi...Sta znaci kad ti devojka posalje poruku. "Bolje da se ne cujemo par dana, da se ja malo razbistrim. Javicu ti se ja... Nemoj ovo pogresno da shvatis."
Liči mi na vaginalnu kandidu.Sta znaci kad ti devojka posalje poruku. "Bolje da se ne cujemo par dana, da se ja malo razbistrim. Javicu ti se ja... Nemoj ovo pogresno da shvatis."
svasta...pa to znaci da joj treba da se malo odmori od tebe i od monotonije u vezi.ne znaci da ce te ostaviti.
da ce da te ostavi,valjda bi to i rekla
Samo kad smo svi tako fini i iskreni i kazemo uvek sve sto mislimo i osecamo, aham...
Novog jebbaca je nasla, kraj price.
tako je...ili josh bolje poshalji joj poruku, ako bude...jesam ti rekla da me ne zovesh...pishi propalo a ako ti se bash svidja, trk pred zgradu, shkolu. mesto gde odlazi, bori se za njuMa ako ode to par dana na mesec dana necu joj se ni javljati vise...
svako polazi od sebe.ja kad kazem,a kazem,ne libim se da mi treba da malo iskuliram,to i znaci.ne znaci ni kraj ni novi ebac.
al nismo svi isti.mozda ona stvarno ne zna kako da prekine,a da ne ukalja cipelice?
tako je...ili josh bolje poshalji joj poruku, ako bude...jesam ti rekla da me ne zovesh...pishi propalo a ako ti se bash svidja, trk pred zgradu, shkolu. mesto gde odlazi, bori se za nju![]()
Zashto, treba da zna na chemu je...neka proveri, ovako ce se uvek pitati da li trebalo da uradi neshto...Pricam generalno. Nemoj mi reci da je vecina iskrena i uvek jasno kaze sta i kako.
Samo ovaj savet nemoj poslusati. Em nasla novog, em pravis budalu od sebe.
Teraj dalje, zaboravi je.
svasta...pa to znaci da joj treba da se malo odmori od tebe i od monotonije u vezi.ne znaci da ce te ostaviti.
da ce da te ostavi,valjda bi to i rekla
ja nikad ne pricam generalno,vec iz svog ugla
Zashto, treba da zna na chemu je...neka proveri, ovako ce se uvek pitati da li trebalo da uradi neshto...