Da se malo razbistrim...

Sta znaci kad ti devojka posalje poruku. "Bolje da se ne cujemo par dana, da se ja malo razbistrim. Javicu ti se ja... Nemoj ovo pogresno da shvatis."
Možda se plaši da te ostavi, pa te lagano hladi...
možda tebi prebacuje loptu, ona će da kao pauzira a ti ćeš da raskineš...
a možda je i samo ljuta a ne zna najbolje da komunicira. Ako si ti mirnije prirode ili si pasivniji, možda time hoće tvoju reakciju da izazove... ako mu je stalo, uradiće nešto...
ko zna.

svako polazi od sebe.ja kad kazem,a kazem,ne libim se da mi treba da malo iskuliram,to i znaci.ne znaci ni kraj ni novi ebac.
al nismo svi isti.mozda ona stvarno ne zna kako da prekine,a da ne ukalja cipelice?

Pricam generalno. Nemoj mi reci da je vecina iskrena i uvek jasno kaze sta i kako. :roll:

tako je...ili josh bolje poshalji joj poruku, ako bude...jesam ti rekla da me ne zovesh...pishi propalo a ako ti se bash svidja, trk pred zgradu, shkolu. mesto gde odlazi, bori se za nju:ok:

Samo ovaj savet nemoj poslusati. Em nasla novog, em pravis budalu od sebe.
Teraj dalje, zaboravi je.

ja nikad ne pricam generalno,vec iz svog ugla

Pa ako gledas i iz svog ugla, verujem da poznajes ljude koji nisu kao ti, koji nisu direktni, konkretni... ili ne?

Zashto, treba da zna na chemu je...neka proveri, ovako ce se uvek pitati da li trebalo da uradi neshto...

Ne mora nista dalje da proverava. Cim ona kenjja tako - pisi propalo.

Back