Da se ispovedim pre spavanja

е...
Страшно је где смо...
Себе сам толико пута затекао у ситуацијама у којима бих.. да сам био посматрач прописно улупао тог починиоца... а још је страшније што уопште не смем да кажем да нећу опет да испољим то јајарско понашање...

Danas sam video kako ženi na ulici ispade 200 dinara.
Digao sam ih, al' joj ih nisam dao.

Moj otac je na pijaci video neku ženu kako joj ispao novčanik, ali ona je u gužvi nestala, on uzeo novčanik i na brzinu je potražio na ulici i uspeo da je vidi...ona je daleko odmakla i on ju je pratio sve do njene kuće, jer nije mogao da je stigne i zaustavi, i pozvonio joj vrata. Ona je otvorila vrata i čula priču, iznenadila se i proverila u tašni i zaista je izgubila novčanik, on joj je to vratio. Htela je da ga nagradi, on nije hteo ništa od nje i brzo otišao i ispričao meni i majci.

E volim oca što je pošten, savestan, odgovoran, i ako je on srećan za dobro delo i meni i majci srce puno, sigurno onoj ženi i njenoj porodici.

E koga si ti obradovao i ulepšao dan?
:aha:

Moj otac je na pijaci video neku ženu kako joj ispao novčanik, ali ona je u gužvi nestala, on uzeo novčanik i na brzinu je potražio na ulici i uspeo da je vidi...ona je daleko odmakla i on ju je pratio sve do njene kuće, jer nije mogao da je stigne i zaustavi, i pozvonio joj vrata. Ona je otvorila vrata i čula priču, iznenadila se i proverila u tašni i zaista je izgubila novčanik, on joj je to vratio. Htela je da ga nagradi, on nije hteo ništa od nje i brzo otišao i ispričao meni i majci.

E volim oca što je pošten, savestan, odgovoran, i ako je on srećan za dobro delo i meni i majci srce puno, sigurno onoj ženi i njenoj porodici.

E koga si ti obradovao i ulepšao dan?
:aha:

Sebe je obradovao, kupio pivo, pljuge...
Svasta i ti pitas:)

Meniu se cini - odlicno! :ok:

Ni je nikada ne bih vratio.
I to za njeno dobro: da sledeci put pazi bolje jer moze izgubiti jos vise ako ne pazi....:cool:

Ona nema pojama da ih je možda izgubila....kao fora da se opameti....a ti nikada nisi nešto izgubio?
Samo bi trebalo poći od sebe, ništa drugo...ovo je prosta situacija, gde je lako odlučiti se za pošten korak.....prava iskušenja su nešto drugo....

Back