DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fosil:
Ena187:
Fosil:
Nije meni do priče. I ne verujem mnogo u priče. :wink:
Pa, onda zakaži partijski sastanak, sa uživo raspravom o osnovnom planu i programu rada, da ga prvo mi isprobamo u praksi - to ti je nešto kao naučni skup :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Interesantan predlog. Prvo da radimo u plenumu a onda da se podelimo po komisijama.

Naravno! Tema: Kako svršiti što više puta?
Sviđa ti se? :lol:

Ena187:
Fosil:
E sad se odnos snaga već popravlja. Znate onu priču o četiri bika od 25, 35, 45 i 55 godina?
ne, reci pliiiiz

Kad me ovako lepo moli, moram da joj pružim ... makar priču.
Znači bila ta četiri bika i onda su u dolini spazili neke krave, mlade i jedre ko u svakoj priči. I onda onaj od 25 kaže ajmo dole da ih sve po'ebemo. Onaj od 35 kaže da je glupo tako već da treba da naprave malu žurku, izdvoje najbolje i onda da te po'ebu. Onaj od 45 kaže da je glupo da silaze dole kad će one ionako same doći. A onaj od 55 užasnut vikne: tačno, evo ih već dolaze!

Ja sam za dvojicu proverio i tačno je. :(

Fosil:
Ena187:
Fosil:
E sad se odnos snaga već popravlja. Znate onu priču o četiri bika od 25, 35, 45 i 55 godina?
ne, reci pliiiiz

Kad me ovako lepo moli, moram da joj pružim ... makar priču.
Znači bila ta četiri bika i onda su u dolini spazili neke krave, mlade i jedre ko u svakoj priči. I onda onaj od 25 kaže ajmo dole da ih sve po'ebemo. Onaj od 35 kaže da je glupo tako već da treba da naprave malu žurku, izdvoje najbolje i onda da te po'ebu. Onaj od 45 kaže da je glupo da silaze dole kad će one ionako same doći. A onaj od 55 užasnut vikne: tačno, evo ih već dolaze!

Ja sam za dvojicu proverio i tačno je. :(

:(
Mada, ko mene najbolje ide ona varijanta od 18 do 35 :lol:
Ma, može i starije ali samo ako je dobar komad :twisted:

kojote:
apotekarka:
kojote:
...Amazonke moje! Vozdra, svim clanovima stranke.
Sad cu sve "strankinje" da napalim, dovedem do vrhunca, do... VELIKE BARE bre... 8)

Kako, kako čika kojote???????
Sve ste slatke ko...al' sto volim ove sto me CIKAJU...jao, sad cu da krnem prVO na tebe! :)
Slatkisu, krecemo od nase 69-ke...Vazi? 8)

A što ne bi moglo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back