DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apotekarkin_muz:
Evo, ja ne tražim nikakvu funkciju, nudim se da budem domar u vašoj stranci.
Dobar sam sa strujicama i svim aparatima i pomagalima na baterije, a kad sve otkaže, završavam poslove golim rukama. :D

Apotekarkin_muz.... primljen.Lepo je za promenu sresti se sa nekim koji ne trazi funkiciju,mada kad bolje razmislim pametno si ti to odradio.Vladari iz senke uvek najbolje prodju :wink: ...

kojote:
...takvo i secanje. Ha, slatka si... :)
E pa onda...DOBRO VAM DOSAO I BOLJE VAS NASAO!
P.S. Ne spominji mi vise, tamo neku, tetku i lekove... :) :wink:

A reci mi da li bi zeleo neku posebnu funkciju,neko zaduzenje,ili da prepustis apotekarki i meni da te iskoristimo :wink: kako budemo zelele.Preciziraj molim te sta ti je uza specijalnost i gde su ti argumenti najcvrsci :wink: ...Ja mislim da znam jos od onomad,ali ipak ti reci za siru populaciju 8) .

zubarka:
A reci mi da li bi zeleo neku posebnu funkciju,neko zaduzenje,ili da prepustis apotekarki i meni da te iskoristimo :wink: kako budemo zelele.Preciziraj molim te sta ti je uza specijalnost i gde su ti argumenti najcvrsci :wink: ...Ja mislim da znam jos od onomad,ali ipak ti reci za siru populaciju 8) .

...stavljam se, LAKA SRCA ( na milost i nemilost )
vama dvema na RASPusnOLAGANJE, pa me iskoriscavajte
do mile ( vase uze i moje cvrste ) volje... 8)
P.S. Dosta price, HAJDE BRE DA SIRIMO POPULACIJU...
:wink:

zubarka:
MUDRICA:
zubarka:
MUDRICA:
DellBoy-011:
Dobro jutro-dobar dan :roll:
A gde je ona Shmizlica da je overim

:shock:

Cemu to chudjenje mudrice draga,to nas dragi predsednik zeli da udari pechat na njenu clansku kartu :roll: ...Nista vise...Znas :wink: ...

Aha... upecao me svojom dvosmisljenoscu :P

On je inace uvek takav,dvosmislen.Nego reci ti meni da li si se ti uclanila kod nas u DSDS??

JOK. Samo vas posmatram :wink: :wink: :wink:
I u nekim sam pregovorima sa vasim predsednikom... :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back