DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DellBoy-011:
Ne mogu sad da se setim ko je sta u medjuvremenu napisao, ali recimo ovako:
1. milence - zamrzava mu se članstvo do daljnjeg, voli dlakave! :lol:
2. argonaut, moguca zamena za predsednika dok je na godišnjem odmoru, mora da se strpi jos malo, nije mi dovoljno ubedljiv jer brine samo o zubarki :lol:
3 apotekarka, sutra putuje, svratice veceras ovde da cujemo kakva je pala aplikacija i da je svi pošljapkamo po goozi za srecan put :lol:
4. razno
povlacim kandidaturu posto sam se uplasio prevelike odgovornosti,
predlazem da se na dnevni red stavi bolje propagiranje stranke posto se u posljednje vrijeme primjecuje nedostatak zenskih forumasica
Sa velikim zadovoljstvom blago ( do ojace) sljapkamo apotekarku i zelimo joj sretan put uz primjedbu da se pazi da joj ne izgore svjeze izdepilirani predjeli
pozdrav predsjedniku i naravno DSDS
:wink:

Peta W.:
:shock: :shock: Shta je,ovako rano nema nikog? ... :shock: Hello..anybody?...Hm... :? Verovatno svrshavaju....Chujem da je to super za dobro jutro...svrshish i da vidish kako ce dan lepo da ti krene... 8) :wink:
Ziva istina, nikome ne preporucujem da zapocinje dan bez doobrog svrsavanja. Kad se dobro svrsi ranom zorom dan se odvija kao najljepsa pjesma...

Anja :*:
apotekarka:
littlefoot:
Ma mislim na dlake bre :D

U poslednje vreme, kojoj god prijateljici kažem šta imam nameru da uradim sve mi kažu da one sve skidaju.....
Al sam ja bila zaostala svih ovih godinaaaaa :oops:

:D Anja, osim kose i nesto malo obrva i trepavica, nema nijednu dlaku na telu!
:D anja kako to divno zvuci :D :D :D :D :D :D :D

apotekarka:
Pogodite odakle vam se javljam :wink: Puno vas sve pozdravljam sa suncanih plaza Zlatnih Pjaskica :D Sad smo se tusnuli i idemo na veceru a soba nam je super, a tek krevet, a tek kada.....Deca su vec izmorena od bazena, rano ce zaspati a onda :twisted: zna se DSDS po stranim i domacim zemljama :lol: :lol: :lol:

Svaka cast! Ovo se zove vernost i odanost partiji.
Pozdrav za prvu goozu zlatnih pjasaka :lol:

®:
M

a

j

e

l

i

i

k

o

o

đ

e

s

p

o

s

o

b

a

n

d

a

v

e

ć

j

e

d

n

o

m

e

j

a

k

u

l

i

r

a

:!: :?:

Ti si sacekao da izadjem iz zemlje da bi se javio na moju temu :twisted:
Brisi, ljigavac.....

Drustvo, dobila sam izvestaj da se vi veceras kuvate u sopstvenom sosu tj da je u Bgd vrelac.
Ovde nije preslo 30 c a veceras pirka neki vetric, tako da su uslovi vise nego optimalni za akcije svih vrsta.
Osim sto je lepo ovde je i jeftinooooo, sve u svemu, preporucujem.
Razmisljam da se malko istetoviram ili makar upletem one idiotske turisticke kikice, kad je bal..... :lol: :lol: :lol:

8) Molim kandidate da se uozbilje i da uredno naprave CV da priloze biografiju svrsavanja pa da se malo razmotri da li moze da se prime u DSDS. Ja mislim da su svi clanovi dobro dosli ali ipak neki mali red bi bilo lepo da se zna. Na kraju krajeva kod nas sve sto se radi mora DSDS, pa prema tome treba da se i ponasamo. :D

gost0707:
8) Molim kandidate da se uozbilje i da uredno naprave CV da priloze biografiju svrsavanja pa da se malo razmotri da li moze da se prime u DSDS. Ja mislim da su svi clanovi dobro dosli ali ipak neki mali red bi bilo lepo da se zna. Na kraju krajeva kod nas sve sto se radi mora DSDS, pa prema tome treba da se i ponasamo. :D
:wink: :wink: Kasniš,nisi obavešten.Što mi po ne obaveštenosti ličiš na KKoga beše? :wink: :wink: 8)

gost0707:

Nista se ne brini, samo vas posmatram :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back