Osim nas i njih ima naravno i puno Rusa, Engleza, Skota i Skandinavaca.
Danas popodne je pala neka kisa pa smo se ranije vratili sa plaze, poslali decu da igraju bilijar i pojedu sladoled, pa kad smo uhvatili da se kupamo neprolaznom toplom vodom, sve je prstalo na sve strane

. Posle cemo opet da grickamo nokte kad mi bude kasnila par dana, ali sta cemo kad smo blesavi
Ali, ovog puta sam se setila i vas, pa smo okinuli par snimaka u jaaaako kompromitujucim pozama :wink:
Kome bude neprijatno ne treba da gleda kad ih postavimo kad se vratimo
Nama je u svakom slucaju bilo jako prijatno dok smo ih slikali :wink:[/quote]
:wink: Moram da priznam da mi se dopalo to sto se tebi nije dopao muski strip. Ipak su neke stvari samo za zene.
Hvala na iscrpnom izvestaju. To je sve u cilju istrazivanja da bi jednog dana i drugi mogli da crpe podatke DSDS, koji u svakom slucaju pomazu DSDS u celini.

KADA mora da zauzme vazno mesto paznjom zaokupljeno na buducoj zastavi nase stranke. I to kada iz koje vire nozice ili bar pola guze, ali dobro dizajneri ce reci poslednju rec.
Nemoj nokte... nemoj nokte... oni su obavezni alat u stranci DSDS. Bez njihove obrade ledja i ostalog nema dozivljaja DSDS. Topli pozdrav zajedno sa protichnim bojlerom i po neki poljubac :wink: