DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gost0707:
apotekarka:
Ovde se opasno zakuvava :shock:
Startovao nas je jedan ispirsovani nemacki par(26-28 god, on valja, ona je malo debela) pa se sad pitamo sta nam je ciniti....Da li da se otvaramo prema Evropi ili da im se nayebemo keve?
Inace sad opako pece zvezda pa smo malo povukli svoja ruzicasta doopeta u hladovinu :D
Ljudi, sta se radi kod vas, ziv li je ko?

Nema otvaranja prema Evropi. Jos nismo usaglasili stavove oko potreba DSDS. :wink:
Nego jedva cekam da cujem utiske sa muskog striptiza. Nekako interesantno ce mi biti jedno farmakolosko misljenje, obzirom da nema mnogo zena koje vole da pricaju o tome
Nadam se da se tamo lenjo ne provode dani vec se sprovodi svaka tacka dokle god postoji i treba DSDS. Kojih sve gostiju ima sem Srba i Nemaca. Love :wink:

Muskim striptizom nisam odusevljena jer mnogo glumataju i dramatizuju :roll:
Dok smo se mi premisljali sta cemo i kako cemo sa onim nasim Svabama oni odose kuci. E, sad kad su otisli a nama zao, pa prosto patimo za njihovim izbusenim ruzicastim nosicima :cry:
Osim nas i njih ima naravno i puno Rusa, Engleza, Skota i Skandinavaca.
Danas popodne je pala neka kisa pa smo se ranije vratili sa plaze, poslali decu da igraju bilijar i pojedu sladoled, pa kad smo uhvatili da se kupamo neprolaznom toplom vodom, sve je prstalo na sve strane :D . Posle cemo opet da grickamo nokte kad mi bude kasnila par dana, ali sta cemo kad smo blesavi :roll:
Ali, ovog puta sam se setila i vas, pa smo okinuli par snimaka u jaaaako kompromitujucim pozama :wink:
Kome bude neprijatno ne treba da gleda kad ih postavimo kad se vratimo :lol:
Nama je u svakom slucaju bilo jako prijatno dok smo ih slikali :wink:

argonaut:
apotekarka:
Ovde se opasno zakuvava :shock:
Startovao nas je jedan ispirsovani nemacki par(26-28 god, on valja, ona je malo debela) pa se sad pitamo sta nam je ciniti....Da li da se otvaramo prema Evropi ili da im se nayebemo keve?
Inace sad opako pece zvezda pa smo malo povukli svoja ruzicasta doopeta u hladovinu :D
Ljudi, sta se radi kod vas, ziv li je ko?
Bitno je da je vama zabavno... ja sam uvjek za otvaranje narocito ako posluzi DSDS....pa uzivajte
A onim specijalnim pozdravom ubila si bar jedno pet sest muva :wink:

Dje me provali :lol: :lol: :lol:
Vazno da si se ti pronasao :wink:
Saljem ti petnaest-sesnaest cmokica a ti ih rasporedi kako ti odgovara :D

Osim nas i njih ima naravno i puno Rusa, Engleza, Skota i Skandinavaca.
Danas popodne je pala neka kisa pa smo se ranije vratili sa plaze, poslali decu da igraju bilijar i pojedu sladoled, pa kad smo uhvatili da se kupamo neprolaznom toplom vodom, sve je prstalo na sve strane :D . Posle cemo opet da grickamo nokte kad mi bude kasnila par dana, ali sta cemo kad smo blesavi :roll:
Ali, ovog puta sam se setila i vas, pa smo okinuli par snimaka u jaaaako kompromitujucim pozama :wink:
Kome bude neprijatno ne treba da gleda kad ih postavimo kad se vratimo :lol:
Nama je u svakom slucaju bilo jako prijatno dok smo ih slikali :wink:[/quote]
:wink: Moram da priznam da mi se dopalo to sto se tebi nije dopao muski strip. Ipak su neke stvari samo za zene. :D
Hvala na iscrpnom izvestaju. To je sve u cilju istrazivanja da bi jednog dana i drugi mogli da crpe podatke DSDS, koji u svakom slucaju pomazu DSDS u celini. :lol: KADA mora da zauzme vazno mesto paznjom zaokupljeno na buducoj zastavi nase stranke. I to kada iz koje vire nozice ili bar pola guze, ali dobro dizajneri ce reci poslednju rec.
Nemoj nokte... nemoj nokte... oni su obavezni alat u stranci DSDS. Bez njihove obrade ledja i ostalog nema dozivljaja DSDS. Topli pozdrav zajedno sa protichnim bojlerom i po neki poljubac :wink:

gost0707:
®:
®:
Trajna ejakulirajuća fontana od vašeg sabo®tera sa
samog bilborda a po bilbordu zbog bilborda

Bolesno prijatelju bolesno :oops:
Treba da te sramota koliko si ne inventivan i koliko si jadan iskompleksiran i koliko si sebican. Takve iskljucujemo iz stranke pa bi molio moderatora da reaguje.
Hvala na paznji :!:
Je li, ko tebe šta pita? Kloni me se i ne sjekiraj za moderatore. Toliko.

gost0707:
®:
®:
Trajna ejakulirajuća fontana od vašeg sabo®tera sa
samog bilborda a po bilbordu zbog bilborda

Bolesno prijatelju bolesno :oops:
Treba da te sramota koliko si ne inventivan i koliko si jadan iskompleksiran i koliko si sebican. Takve iskljucujemo iz stranke pa bi molio moderatora da reaguje.
Hvala na paznji :!:

Molim te da ignorises postove ovog jadnika, necu da nam upropasti temu.....
Sa njegovim postovima postupajte kao sa gomilicama psecih govanaca na trotoaru-znaci, zaobidjes ili preskocis i ne mislis vise na to.

A ti si se bas razestila, pa nemoj da se sekiras nego samo da znas u tvom odsustvu koje nam svima tesko pada :cry: pojavila se neka Kucka (to joj je nick) koja je hot skoro kao i ti, jedina joj je mana sto voli da se svadja za razliku od tebe.....
ps. a ja se usudio ponadati da je ono bio specijalni :wink: samo za mene :cry: :cry: eh sta ti je okrutna famme fatale, ma ti si jedna madame bovary
ajd uzivaj, cuvaj reputaciju DSDS a ja cu pokusati da dovabim kucku u nase redove ako mi ti kao sef za otnose sa javnoscu obecas neku nagradicu
velika i vlazna pusa i tebi plus
flowers.gif

a moze i
hug.gif

apotekarka:
mandrak-21:
P.S KAKO JE BANDERAS?brani li chasno stavove DSDS

Sa svih svojih 10 prstiju, ustima, jezikom i jos ponecim stremi nasem geslu, svakodnevno i istrajno :wink:
Malo smo tuzni danas jer su nam otisle one Svabe a da ih nismo pipnuli ni jednim delom tela, nista, znacemo za drugi put :roll:
Kad se vratite ,moracete pred komisijom za inostrane odnose obrazloziti kako ste ispustili shvabe DSDS

mandrak-21:
Obavezno vrbuj kuchku,moramo da sirimo chlanstvo DSDS

Sirimo sirimo, ali oprezno prijatelji. Ima nas ovde koji ne bi voleli da nam se umesaju neki koji ne znaju DSDS. Moraju da se ponasaju u skladu sa lepim prijateljskim odnosima i tradicionalno bogatim iskustveno obojenim istrajnim porivom DSDS. Zato uskliklimo s ljubavlju
Ziveo DSDS :wink: :D :shock: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back