spark
Aktivan član
- Poruka
- 1.443
E pa ako je nesvrsen,onda molim vas da BUDETE NA VISINI ZADATKA.EVO JA NECU DA SE MESAM,ZNAM KAKO JE TO... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gost0707:VOLIM DADU![]()
![]()
![]()
ops: :wink:spark:E pa ako je nesvrsen,onda molim vas da BUDETE NA VISINI ZADATKA.EVO JA NECU DA SE MESAM,ZNAM KAKO JE TO... :wink:

spark:E pa ako je nesvrsen,onda molim vas da BUDETE NA VISINI ZADATKA.EVO JA NECU DA SE MESAM,ZNAM KAKO JE TO... :wink:
Upravo tako... :wink:gost0707:E znas li gde si zagazio momak,
pa upravo si u DSDS lendu, sto bi znachilo da sve sto je zapocelo mora i sta...![]()
Da Se Dobro Svrsi![]()
![]()
![]()
![]()
Uvek sam voleo kad se devojka malo zacrveni, onako malo... :wink:dadap:gost0707:VOLIM DADU![]()
![]()
![]()
ops: :wink:
Ma brzo ces se snaci... :wink:spark:MA NIJE ME SRAMOTA NEGO MALO DOK SE SNADJEM KO JE STA OVDE.MINISTRI,SEFOVI,DA NE ZABORAVIM MINISTARKE... 8)
:wink:
:wink:[/quote]
, Ja sam to odradio u klupskim prostorijama pa ti sad vidi.
Hajde obraduj me malo 
gost0707:Kod mene evo mozes proci obuku trbusnog plesa i striptiza...:wink:
, Ja sam to odradio u klupskim prostorijama pa ti sad vidi.
Hajde obraduj me malo
[/quote]
:wink:Naravno dragi, sve za tebe...dadap:gost0707:Kod mene evo mozes proci obuku trbusnog plesa i striptiza...:wink:
Kad smo kod striptiza, srce kad cemo malo :wink:, Ja sam to odradio u klupskim prostorijama pa ti sad vidi.
![]()
![]()
Hajde obraduj me malo
![]()
:wink:[/quote]Pazi da ne zaspis kuckajuci...Hackers:Ja samo da se javim da sam i dalje prisutan :wink: a bogami i budan, samo mi se malo okice sklapaju 8)
:wink:Nekako ti sve toplo oko srca... :wink:gost0707:Uh sto volim kad mi kazes dragi, prosto me prodju zmarci :wink:

Dusho vidis kako je napolju hladnodadap:Nekako ti sve toplo oko srca... :wink:gost0707:Uh sto volim kad mi kazes dragi, prosto me prodju zmarci :wink:![]()
Od ove nashe ljubavi ja ne odoh na pice a taman sam krenuo. Ali ne da mi nije zao, sav sam se pokrio tvojim rechima, pokretima i nadom, i toplo mi nekako i oko srca i vise i nize
:wink:Ma to je zato sto mene nisi hteo da vodis...gost0707:Dusho vidis kako je napolju hladnoOd ove nashe ljubavi ja ne odoh na pice a taman sam krenuo. Ali ne da mi nije zao, sav sam se pokrio tvojim rechima, pokretima i nadom, i toplo mi nekako i oko srca i vise i nize

Pa vala bas... :wink:apotekarka:Hackers:Aj narode odoh ja.
Laku noc.
Nemoj još,evo nečeg za rasanjivanje ali samo na minut :wink:
![]()