shefe vidi kako peglaju, mozda se tu izrodi i neko fajtanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne zoves aaaaaaaaadadap:Ja sam samo da se javim pre nego sto zbrisem na picence... :wink:![]()
ops: ja bi tebe uvek, ali uvek
:wink:DellBoy-011:Meni je baš sexy kad vidim žensko kako fajta i pegla![]()

I Predsednik bi, ali izbegava da zloupotrebljava funkciju.gost0707:Ne zoves aaaaaaaaadadap:Ja sam samo da se javim pre nego sto zbrisem na picence... :wink:![]()
:wink:

DellBoy-011:I Predsednik bi, ali izbegava da zloupotrebljava funkciju.gost0707:Ne zoves aaaaaaaaadadap:Ja sam samo da se javim pre nego sto zbrisem na picence... :wink:![]()
:wink:
Mada, priznajem, ribe se loće na funkcije![]()
Volim sto je takva :wink: a da se loze loze se 
spark:(img)www.geocities.com/dsdsclub/chokolada.jpg(/img)
gost0707:DellBoy-011:Meni je baš sexy kad vidim žensko kako fajta i pegla![]()
pa i meni, narochito kad imaju samo kecelju a ispod nishta![]()
![]()
![]()
apotekarka:spark:(img)www.geocities.com/dsdsclub/chokolada.jpg(/img)
Četvrtaste zagrade, rekla sam četvrtaste, bez improvizacije, ja začas izgubim živce pa neko nayebe![]()

BRAVO majstore :wink:spark:
[/quote]
:wink:gost0707:apotekarka:spark:(img)www.geocities.com/dsdsclub/chokolada.jpg(/img)
Četvrtaste zagrade, rekla sam četvrtaste, bez improvizacije, ja začas izgubim živce pa neko nayebe![]()
Jel mogu ja![]()
![]()
![]()
[/quote]
samo da proverim :wink: volim kad ti cujem glas :wink: :wink: :wink:spark:e imas kompletan tretman kod cika Sparka 8)
p.s.hvala na strpljenju![]()

:wink:Pa i nije. Nekako sad mi se vise svidja kad nisu onako guzate u modi kao sto su to bile vincanske venere 8) :wink:spark:NEOLIT e to je bilo vreme!!!