dadap
Primećen član
- Poruka
- 946
Mmmmm... :wink:gost0707:dadap:Ostavljas me bez teksta...ops:
A to mi se bas retko desava... :wink:
Jos kad odigramo jedan tango ostavicu te bez icega:wink:
ops:
To zvuci tako dobro... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mmmmm... :wink:gost0707:dadap:Ostavljas me bez teksta...ops:
ops:
chokolada:Ajde dobro smes, samo pozuri. Nikad ne znas kad se sef moze probuditi.gost0707:Uh pa jel smem :wink: Znash koliko volim chokoladu![]()
ops:
:wink:dadap:Mmmmm... :wink:gost0707:dadap:Ostavljas me bez teksta...ops:
ops:
To zvuci tako dobro... :wink:
jos nismo odigrali ne zuri :wink:Zarumenili se! Kome treba rumenilo?! :wink:gost0707:Evo jedan cmok veliki u vratic, tek da zarumeni obrascice![]()
ops:
:wink:
:wink:chokolada:Zarumenili se! Kome treba rumenilo?! :wink:gost0707:Evo jedan cmok veliki u vratic, tek da zarumeni obrascice![]()
ops:
:wink:Ma nema veze sad cemo polako ispocetka meni ne smeta, evo jedna bretela odlete(zapanjen :shock: gledam kako se otkacila u toku igre), bas imam nemirne prste. Muzika podrzava a ti me obavijas jednom nogom dok te savijam u ritmu tanga :wink:dadap:Obucena...:wink:
Sta cu uvek brzam...![]()
![]()
ode nego sta, nego sreca da sam se nagnuo da te poljubim inache ode pravo u oko.dadap:Ups... vidi ode i druga... :wink:
Sad sam otkopacao polako
ops: nezno
ops: nikad se nezna. A sad
mogu i bez glave da ostanem
:wink:Tango budi u meni to sto zelis... :wink:gost0707:ode nego sta, nego sreca da sam se nagnuo da te poljubim inache ode pravo u oko.dadap:Ups... vidi ode i druga... :wink:Sad sam otkopacao polako
ops: nezno
ops: nikad se nezna. A sad
![]()
mogu i bez glave da ostanem
![]()
![]()
Izazivaš,aaaa?chokolada:Ajde dobro smes, samo pozuri. Nikad ne znas kad se sef moze probuditi.gost0707:Uh pa jel smem :wink: Znash koliko volim chokoladu![]()

Dobro jutro, baby, znaš kako sam lepo spavao posle onog poljupca sinoćchokolada:Dobro jutro sefe. Izgeda da smo ja i ti najvredniji. :wink:

Yebo te pa ti si vidovit! :shock:DellBoy-011:Dobro jutro, baby, znaš kako sam lepo spavao posle onog poljupca sinoć![]()
a sanjao sam da si se ljubila još sa nekim![]()
) Kleopatre... :wink:Ajde daj, cek` samo da stavim gumene rukavice, da se jelte ne iznenadim kad pipnem.DellBoy-011:To moraš lično da proveriš :wink:
Dlakava_Strvina:RUKE NA SIS!
SVE STE PRIVEDENE!
![]()
![]()
![]()
8)

chokolada:Ajde daj, cek` samo da stavim gumene rukavice, da se jelte ne iznenadim kad pipnem.DellBoy-011:To moraš lično da proveriš :wink::wink:

Pa znaš gde možeš najbolje da ih ugreješ, hajde... znam da znaš :wink:chokolada:Pocni onda da grejes, trebace ti vremena (meni su ruke skoro uvek hladne)...
Sta ce mi rukavice. :shock:apotekarka:Ju, grdna, šta će ti gumene rukavice? :shock:
Neka šef stavi gumu i to je dovoljno zaštite od iznenađenja :wink:![]()
![]()
![]()
Ma sa njom i bez :wink:apotekarka:chokolada:Ajde daj, cek` samo da stavim gumene rukavice, da se jelte ne iznenadim kad pipnem.DellBoy-011:To moraš lično da proveriš :wink::wink:
Ju, grdna, šta će ti gumene rukavice? :shock:
Neka šef stavi gumu i to je dovoljno zaštite od iznenađenja :wink:![]()
![]()
![]()