DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apotekarka:
kebda:
SAMO SAM NAVRATIO DA VAS SVE POZDRAVIM!!!!!!

P.S. JA SAM KURIR DJOKA!

AJDE NE TUGUJTE......

:lol:

Đole, mezimče naše!!!
Što ti zlotvori uskratiše net sa posla, nemali DSDS ne daj bože nikom :shock:
Nemoj da misliš da treba da nas podsećaš ko si i šta si, tvoj nick i delo nikad neće da se briše sa www.geocities.com./dsdsclub
Ajd i ja da se pojavim malo...pozdrav svima znanim i neznanim...ako me ovde nema ne znaci da nisam aktivna...mislim neke sam ljude fascinirala pricom a i pesmom o ovoj stranci da se navala uclanjivanja ocekuje...pozdrav kazem jos jednom i odo da vrbujem ljude...jer DSDS treba da zivi i posle nas... :D
 
Evo ti fanatike!!!!

65414136541670236bf93c.jpg


Jel da sam ti zapretila, a? :wink:
 
sestro slatka, znas koliko volim belo, pa sto mi to radish. Vidis kako sam se unervozio ko dete na bicikli. Sta se desava, petak veche a nista od aktivnosti u stranackim prostorijama. Sve sami DSDSovci u kucnoj varijanti, a i sef nam se opustio samo tako. Moracemo da preduzmemo neku akciju da navedemo ljude da dodju i da se blago pojave i da malo brate zaigraju oko te sipke. Pa nijje to najgora stvar na svetu, jel tako :wink:
 
gost0707:
sestro slatka, znas koliko volim belo, pa sto mi to radish. Vidis kako sam se unervozio ko dete na bicikli. Sta se desava, petak veche a nista od aktivnosti u stranackim prostorijama. Sve sami DSDSovci u kucnoj varijanti, :wink:

Aha, znači ti si onaj što se vrzma po komšiluku, otvara šalone i špijunira pošten svet :lol: :lol: koji vredno i entuzijastično izvršava svoje bračne dužnosti :idea:

E pa da znaš da su ti u dvorištu kod komšije razapeli najlonski konac, da ne bude da te nisam upozorila :wink:

Jel ja jutros kuvam kafu?
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top