DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kojote:
...Ljubavnice mojaAp! 8)
...KOJOTE I DIVLJA U SRCU
SU SE NEKOLIKO MESECI STRASNO I JAVNO VOLELI.
TO ZNAJU SVI NA FORUMU.
MEDJUTIM, ONO STO DO OVOG TRENUTKA NIKO NIJE ZNAO JE DA SU SE STRASNO VOLELI I VAN FORUMA.
DA SKRATIM PRIČU.
DIVLJA U SRCU I KOJOTE ĆE POSTATI MAMA I TATA!
KAKO SE OVA PREDIVNA LJUBAV RODILA I RASLA NA OVOM FORUMU ( A BOGA MI I VAN NJEGA ) REŠILI SMO DA VAS SVE POZOVEMO, DRAGI NAŠI FORUMAŠI, NA NAŠU I VAŠU

PRVU FORUMSKU SVADBU

ccc šta su ti muškarci...ccc

kojote:
-Eva-:
kojote:
...Ljubavnice mojaAp! 8)
Čekaj, je li se ti, ono biva, ženiš? Ili sam opet pobrkala nešto? Možda propustila?
Sve si pobrkala...udaje se ona...ona bre divlja u-organu... 8)
Pa evi ti tvoga posta, eto tu više glave, to si ti pisao na Ljubav i mooda, Njegujući kult tela i djela bez odjela

13264813141401c98a9aed.jpg
Da bi se lakše snašao, evo ti slika naših prostorija.

-Eva-:
Fujin357:
http://www.geocities.com/dsdsclub/

Ova stranka ima potencijala ali sta je krajnji :) cilj?
Šta je krajnji cilj?!! PA DSDS (Da Se Dobro Svrši)!!!!! Jesi'l ti novi? Vidi se da si novi! (što bi rekao Đuro iz Nadrealista)

Ima nas starih ovde, dodjite u krilo da se radujemo. Shefe opet si prvi uskochio medju iskon i slast. Daj malo

Fujin357:
apotekarka:
Ček, ček, gde je popunjen upitnik za pristupanje stranci?
Krenuo mladac na ministarku pravo s vrata :roll: c.c.c.c. :wink:
Hajde sad lepo da se plakneš, da se obriješ na nulu pa da prioneš na upitnik sa sajta da vidimo šta ćemo sa tobom 8)

Ma probao ja ali nece nesto... :?
Evo ja sam sad otvarala, ide bez problema.... 8)

Fujin357:
Evo moje aplikacije :!:

1.Horoskopski znak - Skorpija :twisted:
2.U čemu si naročito dobra/ dobar tj zbog čega te najčešće hvale tj čime ih bacaš u nesvest - kreativnoscu 8)
3.Na kakvoj funkciji u našoj stranci misliš da bi mogla da pokažeš svoje pune kapacitete - na svakoj :D
4.Razno, naravno - :idea:

Jesam li primljen?
Mmmmmmmmmmmm... Meni se svidjas! Ali mora Apotekarka da te ispregleda pre ulaska u stranku!

chokolada:
Fujin357:
Evo moje aplikacije :!:

1.Horoskopski znak - Skorpija :twisted:
2.U čemu si naročito dobra/ dobar tj zbog čega te najčešće hvale tj čime ih bacaš u nesvest - kreativnoscu 8)
3.Na kakvoj funkciji u našoj stranci misliš da bi mogla da pokažeš svoje pune kapacitete - na svakoj :D
4.Razno, naravno - :idea:

Jesam li primljen?
Mmmmmmmmmmmm... Meni se svidjas! Ali mora Apotekarka da te ispregleda pre ulaska u stranku!

Aaaaa sada shvatam cari "vatrenog krstenja" :D :D :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back