DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DellBoy-011:
chokolada:
gost0707:
Lepa ko da ti je sestra bliznakinja :D :wink:
Jesi li siguran? Mozda ja imam nos kojim mogu da poorem sve njve Balkana! :lol:
Možda imaš, a možda i nemaš. Sa tobom čovek nikad nije načisto, zato te i volim :lol:
Sefe to samo kaze da nas odbije.No bez obzira na sve mi volimo chokoladu,zar ne :lol:

ilic73:
Ja vas sad napustam.Ustacu ranije da nasoj Evici pravim malo drustvo.`noc i lepo pavajte. :wink:
Dobro jutro svim ranoraniocima! Odlično, nema šta! Od juče 10 strana! Što si tiče dizanja ja sam se digla, ne znam kako kod tebe stvari stoje? Pročitah kako nisi vješt u skidanju pa tražiš instrukcije od mene, i tu nema poroblema, naučiću te kako da se brzo i detaljno razgaćiš.

Vidim jutros nigdje nikog pa se malo dadoh u skitnju. Obavjestili su me za nove momente na sajtu, pogledala, vidim da je osvježen mojom malenkošću. Dok ste vi sinoć crnčili na netu ja se smrzavala u gradu, legla u 01.00 h a ustala 05.10 h (ono deset minuta mi mnooogo znači). Vučem se po kancelariji i pjevušim onu od Đure Jakšića "Sve ti teže nogu dižem, sve ti bliže rupi stižem, brzo ću ti zaglaviti" jeste da je pjesma elegična i govori o prolaznosti života.

-Eva-:
ilic73:
Ja vas sad napustam.Ustacu ranije da nasoj Evici pravim malo drustvo.`noc i lepo pavajte. :wink:
Dobro jutro svim ranoraniocima! Odlično, nema šta! Od juče 10 strana! Što si tiče dizanja ja sam se digla, ne znam kako kod tebe stvari stoje? Pročitah kako nisi vješt u skidanju pa tražiš instrukcije od mene, i tu nema poroblema, naučiću te kako da se brzo i detaljno razgaćiš.
Nisam mislio bas toliko da poranim.E Evice ja sam imao problema sa dizanjem.Kako ces mi srdacno pomoci da se razgacim,nadam se da ces mi pomoci i da se digne :wink: .Kad nesto pocnemo da svrsimo kako treba :lol:

-Eva-:
Vidim jutros nigdje nikog pa se malo dadoh u skitnju. Obavjestili su me za nove momente na sajtu, pogledala, vidim da je osvježen mojom malenkošću. Dok ste vi sinoć crnčili na netu ja se smrzavala u gradu, legla u 01.00 h a ustala 05.10 h (ono deset minuta mi mnooogo znači). Vučem se po kancelariji i pjevušim onu od Đure Jakšića "Sve ti teže nogu dižem, sve ti bliže rupi stižem, brzo ću ti zaglaviti" jeste da je pjesma elegična i govori o prolaznosti života.

Nadam se da je ok izbor slike na sajtu :wink:
Ako hoćeš nešto da menjamo ili da pravimo i tvoju galeriju, samo reci :D
Za ostale članove isto važi...

apotekarka:
-Eva-:

Nadam se da je ok izbor slike na sajtu :wink:
Ako hoćeš nešto da menjamo ili da pravimo i tvoju galeriju, samo reci :D
Za ostale članove isto važi...
Sve je OK. Kada budem imala nešto novo (materijal u pripremi) proslijediću ga na tralala... Vidi ti ovog novog člana, nešto je mnogo agilan! Dan tmuran ja mamuran, nemoj srećo nemoj danas...može sutra?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back