DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gost0707:
apotekarka:
Ako nam je i nešto bilo, sada nam više nije ništa :!: :D
Čudotvorno isceljenje, šta li je ovo?
Aaaaaaa pa to je DSDS u svojoj suštinskoj formi :idea:

E moj ministre, ko će sad ovako uspaljen na spavanje? :roll:

Uh pa ti i ja u boji vina, zar ne :wink: Glas i spas, tihi uzvik, malo smo se izduvali, :P onako da deca uzivaju, a ti i ja pa tek ce da uzivamo sad kad se pogase ekrani svetla i kad se otvore novi mrakovi i DOOOOBRE Vibracije :lol: kao leto dobrih vibracija ispod pokrivacha :wink:

Kad smo već kod toga, pitam se kako bi moj muž reagovao kada bi mu se ja sad zavukla ispod pokrivača? :idea:
Da li bi nešto bilo ili bi mi rekao "Celo veče drndaš po kompu, sad si se setila...."
Postoji samo jedan način da saznam :wink: :D

apotekarka:
gost0707:
apotekarka:
Ako nam je i nešto bilo, sada nam više nije ništa :!: :D
Čudotvorno isceljenje, šta li je ovo?
Aaaaaaa pa to je DSDS u svojoj suštinskoj formi :idea:

E moj ministre, ko će sad ovako uspaljen na spavanje? :roll:

Uh pa ti i ja u boji vina, zar ne :wink: Glas i spas, tihi uzvik, malo smo se izduvali, :P onako da deca uzivaju, a ti i ja pa tek ce da uzivamo sad kad se pogase ekrani svetla i kad se otvore novi mrakovi i DOOOOBRE Vibracije :lol: kao leto dobrih vibracija ispod pokrivacha :wink:

Kad smo već kod toga, pitam se kako bi moj muž reagovao kada bi mu se ja sad zavukla ispod pokrivača? :idea:
Da li bi nešto bilo ili bi mi rekao "Celo veče drndaš po kompu, sad si se setila...."
Postoji samo jedan način da saznam :wink: :D
Di smem da zamislim to :shock:
Vec sam ochi zatvorio evo jedno po jedno :wink: Vidimo se suutra, to jest ujutru oko 9 bye bye :wink: :wink: :wink:

DellBoy-011:
chokolada:
ilic73:
Ja sam primetio da se Sef bas trudi oko tebe. :) Zamisli ne da mi nijednu funciju a ni parce chokolade :cry: A ja volim chokoladu.Moracu da se obratim apotekarki da mi preporuci neki lek ili jos bolje neku terapiju.
Evo ti lizni jedno parcence, samo pazi da te sef ne vidi! :wink:
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! :evil:
al se sef ljuti.Sefe samo sam liznuo malo.Ima dosta za tebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back