DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DellBoy-011:
(al zayebava ova krstarica)

Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol:
A za oblacenje, ma kao da je to neki probllem, onako kako se najlepse osecas :lol:

Kako se ja najbolje osećam možeš da vidiš u svom rođendanskom paketiću koji ti je neko krišom ubacio u sanduče :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
E sad, ako nayebem kao Severina znaće se ko je "ukrao" kasetu :lol: :lol: :lol: :lol:

Nije baš hard-core ali je definitivno exkluziva 8)
Srećan ti rođendan još jedared i lepo se provedi danas :D

apotekarka:
DellBoy-011:
(al zayebava ova krstarica)

Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol:
A za oblacenje, ma kao da je to neki probllem, onako kako se najlepse osecas :lol:

Kako se ja najbolje osećam možeš da vidiš u svom rođendanskom paketiću koji ti je neko krišom ubacio u sanduče :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
E sad, ako nayebem kao Severina znaće se ko je "ukrao" kasetu :lol: :lol: :lol: :lol:

Nije baš hard-core ali je definitivno exkluziva 8)
Srećan ti rođendan još jedared i lepo se provedi danas :D

Upravo se mucim sa 1,2MB, ali valjda ce uspeti download. Drustvo mi sprema neki rodjendanski poklon, obezbedjen je jedan club, ja samo treba da se pojavim uvece u 22h. Sta li ce biti??? :roll: :lol:

mandrak-21:
Srecan rodjendan!!!!
Nema me tri dana a vi vec 200-strana ko ce vas povatati,sta li sam propustio???pozdrav za sve DSDS!! chlanove

Šta si propustio?
ŠTA SI PROPUSTIO?

DAĆU TI SAMO MALI NAGOVEŠTAJ......
160775716041364b0f9f814.jpg

a i tebi šefe što se tiče sadržine paketa :wink:

gost0707:
chokolada:
Evo ja ponovo promenila slicicu (sada reklamiram ledja) :lol: .
Hvala Dlakavi na strpljivom objasnjenju o tome kako se lepo stavljaju slike. Ti si zasluzan sto cu cesce menjati profil. Cmok. :D

:D ma sto im ne rece da pored tvojih ledja vidi se i moj stomak. :lol: Uh sto volim chokoladu :wink: :wink: :wink:
Nemoj previše da jedeš čokolade, prestići ćeš Dlakavog sa stomakom.

-Eva-:
gost0707:
chokolada:
Evo ja ponovo promenila slicicu (sada reklamiram ledja) :lol: .
Hvala Dlakavi na strpljivom objasnjenju o tome kako se lepo stavljaju slike. Ti si zasluzan sto cu cesce menjati profil. Cmok. :D

:D ma sto im ne rece da pored tvojih ledja vidi se i moj stomak. :lol: Uh sto volim chokoladu :wink: :wink: :wink:
Nemoj previše da jedeš čokolade, prestići ćeš Dlakavog sa stomakom.[/quote1]

Taman posla, :shock: draga Eva :wink: , mada kad malo razmislim teza o ravnom stomaku kod muskaraca nije bas nekako uvek privlachna. 8) Znas ima mnogo onih koji vole :roll: da malo ima malkice nesto onako da zagolica, zar ne :wink: :wink: :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back