DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dopalo ti se
:wink:[/quote]
oštar po tastaturi :wink:[/quote]

Pa nisam ostar, ali ne volim sarkastichne likove koji su toliko isfrustrirani i iskompleksirani da zele uvek da pokvare drugima zezanje.
Milkice nije lepo obzirom da smo svi mi malo stalniji clanovi DSDSa umereno bezobrazni i na neki nachin se dobro zezamo. Ako je ljubomora u pitanju :?: kompleksi :?: frustracija :?:

gost0707:
dopalo ti se
:wink:
oštar po tastaturi :wink:[/quote]

Pa nisam ostar, ali ne volim sarkastichne likove koji su toliko isfrustrirani i iskompleksirani da zele uvek da pokvare drugima zezanje.
Milkice nije lepo obzirom da smo svi mi malo stalniji clanovi DSDSa umereno bezobrazni i na neki nachin se dobro zezamo. Ako je ljubomora u pitanju :?: kompleksi :?: frustracija :?:[/quote]
ljubomora, šta je to :roll: frustracija :roll: isti slučaj, zezanje da........obožavam zezanje... :wink:

millkica:
gost0707:
isti slučaj, zezanje da........obožavam zezanje... :wink:

Ok popuni formular i prijavi se pa da se zezamo :wink:
nisam za formalnosti
ja to s neba pa u rebra... pardon...tu negde.... :roll:[/quote]

nemoj u rebra boli, mozda malo tu negde, pa onda malo da se promuvamo i prozezamo, ali ne bi bilo dobro da budemo na chat varijanti, pa te pozdravljam do daljnjeg, opusti se i uzivaj u slobodi :wink:

gost0707:
jabajagi:
gost0707:
Mislim stvarno da nije lepo da se ovde gde treba da se svrsi ono sto treba, ne svrsava kako treba. :lol:

De, dobro...ajd ti dahtji a mi svrshavamo....'el to OK? :lol:

:shock: volim te sto si hrabar na tastaturi, voleo bi da ti malo dahtjem za vratom al se bojim nayebaces pa ce ti biti krivo. Ali nije poenta u tome. Ako ne shvatas mozda bi bilo dobro da se skines sa DSDS jer takve clanove ne primamo, pa stoga molim te da istupis 8)

Jel bi možda vama bilo malo glupo da dođemo na neku vašu temu gde vi uživate u bulažnjenju i da počnemo da se skidamo i yebemo tamo?
S tim što meni definitivno ne bi pričinjavalo zadovoljstvo da to radim,ali dobro, oko toga nema rasprave...
Sve ima svoje mesto i neka tako i ostane.
Naravno da ste dobrodošle kao i svi drugi koji žele da poštuju naša mala pravila :wink:

apotekarka:
gost0707:
jabajagi:
gost0707:
Mislim stvarno da nije lepo da se ovde gde treba da se svrsi ono sto treba, ne svrsava kako treba. :lol:

:shock: volim te sto si hrabar na tastaturi, voleo bi da ti malo dahtjem za vratom al se bojim nayebaces pa ce ti biti krivo. Ali nije poenta u tome. Ako ne shvatas mozda bi bilo dobro da se skines sa DSDS jer takve clanove ne primamo, pa stoga molim te da istupis 8)

Jel bi možda vama bilo malo glupo da dođemo na neku vašu temu gde vi uživate u bulažnjenju i da počnemo da se skidamo i yebemo tamo?
S tim što meni definitivno ne bi pričinjavalo zadovoljstvo da to radim,ali dobro, oko toga nema rasprave...
Naravno da ste dobrodošle kao i svi drugi koji žele da poštuju naša mala pravila :wink:

... A ONDA JE DOŠAO ŠUMAR I SVE ISTERAO NAPOLJEEEE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dlakava_Strvina:
apotekarka:
gost0707:
jabajagi:
gost0707:

... A ONDA JE DOŠAO ŠUMAR I SVE ISTERAO NAPOLJEEEE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E moj šumare, nema te sto godina..... :roll:

apotekarka:
Taman posla draga!!!!!
Ja kasnim jer sam imala goste koji se spremaju da putuju u Egipat pa su došli malo da se informišu kod nas i da pogledaju naše pristojne kasete :wink:
Sličica ti je predivna :D
Hvala Bogu pa neko dodje, zamalo da umrem od dosade i cekanja. Treba da kritikujemo muske clanove! Uvek bi jedan od njih trebao da bude prisutan i da razonodi usamljene koleginice. :D

chokolada:
apotekarka:
Taman posla draga!!!!!
Ja kasnim jer sam imala goste koji se spremaju da putuju u Egipat pa su došli malo da se informišu kod nas i da pogledaju naše pristojne kasete :wink:
Sličica ti je predivna :D
Hvala Bogu pa neko dodje, zamalo da umrem od dosade i cekanja. Treba da kritikujemo muske clanove! Uvek bi jedan od njih trebao da bude prisutan i da razonodi usamljene koleginice. :D

E, meni je uvek jedan za vratom ali ne može da dođe do reči od mene :wink:

chokolada:
apotekarka:
E, meni je uvek jedan za vratom ali ne može da dođe do reči od mene :wink:
Jadnik, dzaba on ceznjivo gleda u ekran, oci ce mu pobeliti od cekanja. :lol:
Pozdravi ga! :D

Evo, kaže mi da vas sve obavestim da je u pripremi site naše stranke!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
www.geocities.com/dsdsclub a adresa je dsdsclub@yahoo.com pa molimo članove i funkcionere da šalju svoje slike kao i predloge, sugestije i ostale zezalice :wink:

Ajmo sad šefe, kao na maturskoj večeri, treba da se proslavi čokoladin hiljaditi postić :D
93469321841363853c56e3.jpg

Čestitamoooooooo!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

DellBoy-011:
chokolada:
Hvala Apotekarka, vidim ja da se ti ovde jedina brines! A od sefa ni c od cestitam! Cccccccc...
Odoh ja sad da pajkim i da sanjam nesto lepo...
Laku noc!
Shef ti čestita 1001 pu :lol:
shefu je 02. septembra rodjendan, ko ce me povuci za.... :lol:

Pa što mi ne reče ranije da povodom tog partijskog praznika organizujemo neku strahotu da se pošten svet skloni i povuče na vreme dok te mi povlačimo ....i tako.... :wink:

Šefe....baš ti onako lepo srećan rođendan!!!!!
CMOK,CMOK,BAL, MLJAC, LIZ, DRUGARSKI ZAGRLJAJ I RUČICAMA I NOŽICAMA!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

ps:sad opet ne znam šta da obučem za tu priliku...... :roll: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back