DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DellBoy-011:
Dlakava_Strvina:
Hana:
Jel mi tu i Glakavi :?: :D :D :D

MA tužan sam ti nešto - spopale me neke emocije ovako kasno... Daj da ti se isplačem na grudima...
E Dlakavi, sad si me iznervirao, lepo trazi sisu k?o čovek, nemoj tu da kmezis :lol:

Jaooo SAD SI TI MENE IZNERVIRAO DO DASKE!!!
Pa zar ne znaš da žene vade sisu čim kažeš "kmeeeee kmeee", to im je INSTINKTIVNO nekako... I ja to koristim...
8)

Dear kolezi, :shock:
ja mislio prshtace na sve strane, :P bice sexa :D i svlacenja 8) kad ono medjutim. :cry: Pa nemojte ljudi tako sav sam pretrno :P kad sam video da Vas nema :o :o :o Mislim stvaaaarno :o :o pa gde odose halteri, :D :lol: gace, :) carapice :D i ostalo. :shock: Pa gde ste posvrsavali toliko. :P Moracemo upravni odbor podhitno. Shefe kakvo je to ponasanje :wink: :roll: :wink:

gost0707:
Dear kolezi, :shock:
ja mislio prshtace na sve strane, :P bice sexa :D i svlacenja 8) kad ono medjutim. :cry: Pa nemojte ljudi tako sav sam pretrno :P kad sam video da Vas nema :o :o :o Mislim stvaaaarno :o :o pa gde odose halteri, :D :lol: gace, :) carapice :D i ostalo. :shock: Pa gde ste posvrsavali toliko. :P Moracemo upravni odbor podhitno. Shefe kakvo je to ponasanje :wink: :roll: :wink:

Pa kolega, bili smo kod kojota i divlje na LjiS, zvali ljudi na devojačko veče :wink:

-Eva-:
A joooj! Što sam loše spavala... šta je ovom Dlakavom? Ovdje kmeči a ispod prozora mi mjauče cijelu noć! Pa prošao je februar... mada one mačke koje onomad pometoh metlom sa stepenica isto nisu gledale na kalendar. Nema ni Kebde, a ne volim da pijem kafu sama. ooooo Kebdo!

dobrao jutro prijavljuju vam se "oci krmeljive" znan kao "kurir djoka" :D

p.s. SHOKATAAAAAAAAAAA MOZE :wink:

kebda:
-Eva-:
A joooj! Što sam loše spavala... šta je ovom Dlakavom? Ovdje kmeči a ispod prozora mi mjauče cijelu noć! Pa prošao je februar... mada one mačke koje onomad pometoh metlom sa stepenica isto nisu gledale na kalendar. Nema ni Kebde, a ne volim da pijem kafu sama. ooooo Kebdo!

dobrao jutro prijavljuju vam se "oci krmeljive" znan kao "kurir djoka" :D

p.s. SHOKATAAAAAAAAAAA MOZE :wink:

Dobro jutro ranoranioci naši vredni :D
Tako ste dobra ekipa da mi je žao što ne radite i noću :wink:
Đole dušo, skoči nam po integralne kifle a Eva će da pristavi za kafu pa da vam pričam kako je bilo na devojačkoj večeri :P

Đole dušo, skoči nam po integralne kifle a Eva će da pristavi za kafu pa da vam pričam kako je bilo na devojačkoj večeri :P[/quote]

moze li i jogurt uz kiflu :roll: nije da izvoljevam al' ide. :P
Nego luche jesi li se ti meni naspavala :shock: ili je bilo nekih aktivnosti :wink:

gost0707:
Đole dušo, skoči nam po integralne kifle a Eva će da pristavi za kafu pa da vam pričam kako je bilo na devojačkoj večeri :P

moze li i jogurt uz kiflu :roll: nije da izvoljevam al' ide. :P
Nego luche jesi li se ti meni naspavala :shock: ili je bilo nekih aktivnosti :wink:[/quote]

Poslednji put sam se naspavala 1995 godine u rano proleće a onda su me probudili rafali sa svadbe moje komšinice kojoj sam trebala da kitim svatove :shock:
tad tako krmeljiva doživeh šok i traumu koja je rezultirala trajnom grižom savesti u pogledu naspavanosti :wink:

A jogurt može sa 1% mlečne masti 8)

-Eva-:
millkica:
bem ti sve morate da znate ko šta radi u DSDS, a što onada šaljete pp, destruktivnih elemenata ima ovde....hmmmmmmm
Što se ne učlaniš u DSDS? Moraš izabrati zanimanje i postaviti sliku, bez toga ne ide. A onda upitnici, Pravilnik, Statut... E tek onda verifikacija od strane predsjednika ili ostalih muških članova.
apa kakvo učlanjenje.... može i ovako, koliko vidim....
eto baš se sada javljam iz Egipta, divno je more, sunce, pesak vreo, sve me podseća na na prošlu godinu, ne menjamo hotel, divna usluga,ima parova za zezanje sa nama, slavimo rodjendan, opušteno.....
divan provod mame mi...
mislim na vas (D)ESE(D)SOVCE :wink:

millkica:
-Eva-:
millkica:
bem ti sve morate da znate ko šta radi u DSDS, a što onada šaljete pp, destruktivnih elemenata ima ovde....hmmmmmmm
Što se ne učlaniš u DSDS? Moraš izabrati zanimanje i postaviti sliku, bez toga ne ide. A onda upitnici, Pravilnik, Statut... E tek onda verifikacija od strane predsjednika ili ostalih muških članova.
apa kakvo učlanjenje.... može i ovako, koliko vidim....
eto baš se sada javljam iz Egipta, divno je more, sunce, pesak vreo, sve me podseća na na prošlu godinu, ne menjamo hotel, divna usluga,ima parova za zezanje sa nama, slavimo rodjendan, opušteno.....
divan provod mame mi...
mislim na vas (D)ESE(D)SOVCE :wink:

Yebesh rodjendan...prvi avion i nazad...s njima u TEHERAN! :shock:

-Eva-:
Koga to pitaš za aktivnosti? Ko ti je to luče? Pa dobro, meni ništa, mene ko ye*e?! Srramota!

Evo, draga, mi se svi ubismo od radoznalosti da saznamo ko te ye*e, kako i jesi li nam zadovoljna :wink:
Nemoj se jediti :D
Sinoć je bila gomila pripitih i duvnutih prilično razodenutih muškića, torta, rodoljubiva, ljubavna i sadbarska poezija i mi žeeeneeee :lol:

apotekarka:
-Eva-:
Koga to pitaš za aktivnosti? Ko ti je to luče? Pa dobro, meni ništa, mene ko ye*e?! Srramota!

Evo, draga, mi se svi ubismo od radoznalosti da saznamo ko te ye*e, kako i jesi li nam zadovoljna :wink:
Sinoć je bila gomila pripitih i duvnutih prilično razodenutih muškića, torta, rodoljubiva, ljubavna i sadbarska poezija i mi žeeeneeee :lol:

ZHENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :shock:

apotekarka:
-Eva-:

Ma niko, ali to je prolazna faza. "Bolje ništa nego svašta" moja deviza. Znači, sinoć nije bilo loše, šta više... Eto, bar neko imade korist od trabunjanja po Forumu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back