apotekarka
Domaćin
- Poruka
- 4.684
kebda:kurir "DJOKA" javlja se na posao.
sta sam propustio?![]()
Đole, uvek stižeš u pravo vreme
Eva je raspisala konkurs za virtualnog ljubavnika...uslove će ti sama objasniti :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kebda:kurir "DJOKA" javlja se na posao.
sta sam propustio?![]()
Gdje si kurIrčino jedna do sada?! Sama moram kačiti oglase po oglasnim tablama... :wink:kebda:kurir "DJOKA" javlja se na posao.
sta sam propustio?![]()
-Eva-:Gdje si kurIrčino jedna do sada?! Sama moram kačiti oglase po oglasnim tablama... :wink:kebda:kurir "DJOKA" javlja se na posao.
sta sam propustio?![]()
-Eva-:Ma malo pisala na topicu Jugovina. Za najbolje udvaranje slijedi nagrada. U buduće ću te zvati JARBOL (ono u vezi sa zastavicom)
-Eva-:Ej, pa tu si? Svuda te vidim. Ono nikako ne ide, baš šteta. A što se tiče budžeta, pssss! Da ti šapnem... pšpšpššššušašššš
dobro... 
apotekarkin_muz:Imam ja Evo brata blizanca, kao rodjenog da ti bude virtuelni ljubavnik. Gradjen je isto kao ja, čak mu je isti nick, baš se skoro raspitivao za tebe.

DellBoy-011:apotekarkin_muz:Imam ja Evo brata blizanca, kao rodjenog da ti bude virtuelni ljubavnik. Gradjen je isto kao ja, čak mu je isti nick, baš se skoro raspitivao za tebe.
E, pazi se ovog tipa, nayebaces![]()
Oket, može. A za šta je on stručanjak? Za centralno grijanje? To bi mi baš odgovaralo, bliži se zima. :wink:apotekarkin_muz:Imam ja Evo brata blizanca, kao rodjenog da ti bude virtuelni ljubavnik. Gradjen je isto kao ja, čak mu je isti nick, baš se skoro raspitivao za tebe.
kebda:DellBoy-011:apotekarkin_muz:Imam ja Evo brata blizanca, kao rodjenog da ti bude virtuelni ljubavnik. Gradjen je isto kao ja, čak mu je isti nick, baš se skoro raspitivao za tebe.
pa valjda je to cilj svih nasih clanica?![]()

DellBoy-011:kebda:DellBoy-011:apotekarkin_muz:Imam ja Evo brata blizanca, kao rodjenog da ti bude virtuelni ljubavnik. Gradjen je isto kao ja, čak mu je isti nick, baš se skoro raspitivao za tebe.
pa valjda je to cilj svih nasih clanica?![]()
pa yebi ga, zeleo sam da to ona kaze, a ne ti![]()
Uuuu kad ti on namesti centralno grejanje ima da budeš gola voda. Doduše malo više gola-Eva-:Oket, može. A za šta je on stručanjak? Za centralno grijanje? To bi mi baš odgovaralo, bliži se zima. :wink:
mislim da preznoji
da preznoji :wink: da sve kapljice lete.da misle svi da kisa pada

kebda:mi sastancimo a "one" sve se zabavljaju po kancelarijama!
ko ce koga?
uf.....dosadno na poslu!
pozdrav za ekipu iz stranke![]()
apotekarkin_muz:Uuuu kad ti on namesti centralno grejanje ima da budeš gola voda. Doduše malo više gola-Eva-:Oket, može. A za šta je on stručanjak? Za centralno grijanje? To bi mi baš odgovaralo, bliži se zima. :wink:
gost0707:Ima li neka da ume to istomislim da preznoji
![]()
![]()
![]()
kebda:-Eva-:Ma malo pisala na topicu Jugovina. Za najbolje udvaranje slijedi nagrada. U buduće ću te zvati JARBOL (ono u vezi sa zastavicom)
da da i ja ih slusam....a u vezi udvaranja ma to skuplja materijal za novu knjigu pa iskoristava mlade nade scg. i obogati se...ali sa
"hari poter i s(A)vrseni clanovi dsds-a" I deo
a gde su pare od drugog treceg....?
bozo, oporezuj! :wink:

apotekarka:gost0707:Ima li neka da ume to istomislim da preznoji
![]()
![]()
![]()
Ih, dal ima? :wink:
:wink:Dlakava_Strvina:kebda:mi sastancimo a "one" sve se zabavljaju po kancelarijama!
ko ce koga?
uf.....dosadno na poslu!
pozdrav za ekipu iz stranke![]()
Kome se ti zalis o dosadjivanju na poslu...
[/quote]