apotekarka
Domaćin
- Poruka
- 4.684
I upitnik na str 165 i da apotekarka pljesne po guzi i....svršena stvar :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1. ribeapotekarka:I upitnik na str 165 i da apotekarka pljesne po guzi i....svršena stvar :wink:
kebda:1. ribeapotekarka:I upitnik na str 165 i da apotekarka pljesne po guzi i....svršena stvar :wink:
2. recimo da sam vise puta nagradjiva i hvaljen kao "ti si....sii.....tata.....aaaaa.aa na SVI!"
3. naravno da zelim da sam "kurir djoka"
4. isticem se kao jedan od kvalitetnijih clanova foruma jer sam dosadan glup prilicno zainteresovan za rad stranke kao i za saradnju svake vrste sa svim clanovima sto je i normalno iz razloga stavke 3. gde se lepo vidi da zelim biti svuda i uvek tj. "kurir DJOKA" ....
KURir,pa jos Djoka,ma gde ces bolje,koleginice pisi,KURir postavljen na odgovarajucu poziciju.Nadam se da je zapet kao puska! :wink:zubarka:kebda:1. ribeapotekarka:I upitnik na str 165 i da apotekarka pljesne po guzi i....svršena stvar :wink:
2. recimo da sam vise puta nagradjiva i hvaljen kao "ti si....sii.....tata.....aaaaa.aa na SVI!"
3. naravno da zelim da sam "kurir djoka"
4. isticem se kao jedan od kvalitetnijih clanova foruma jer sam dosadan glup prilicno zainteresovan za rad stranke kao i za saradnju svake vrste sa svim clanovima sto je i normalno iz razloga stavke 3. gde se lepo vidi da zelim biti svuda i uvek tj. "kurir DJOKA" ....
KURir,pa jos Djoka,ma gde ces bolje,koleginice pisi,KURir postavljen na odgovarajucu poziciju.Nadam se da je zapet kao puska! :wink:
kebda:odo da menjam profil,a kad ces da me sljapnes po guzi? :wink:

apotekarka:kebda:odo da menjam profil,a kad ces da me sljapnes po guzi? :wink:
Sad kad sam videla koje si godište, možda je bolje da to uradi neka mlađa ministarka za šlag i jagode, inostranih poslova, dijasporu i sl :wink:
Ja ću te samo pomilkiti po obraščiću i pogladiti po pivskoj tibi, pa sad ako ruka sklizne, naši smo .... a i nisi maloletan![]()
![]()
![]()
![]()
zubarka:apotekarka:kebda:odo da menjam profil,a kad ces da me sljapnes po guzi? :wink:
Sad kad sam videla koje si godište, možda je bolje da to uradi neka mlađa ministarka za šlag i jagode, inostranih poslova, dijasporu i sl :wink:
Ja ću te samo pomilkiti po obraščiću i pogladiti po pivskoj tibi, pa sad ako ruka sklizne, naši smo .... a i nisi maloletan![]()
![]()
![]()
![]()
Koleginice,javljam se radi izvrsenja duznosti "sljepkanja novog clana po goozi".Imam laku ali pravicnu ruku,molim KURIRA DJOKU da pristupi i isturi pozadinu! :wink:
...Da ti znas, da...TREBALO BI SVI DA ZNAJU - CAK I ONAJ...onaj bre slatkish od coveka - tvoj muz... :?apotekarka:zubarka:apotekarka:kebda:odo da menjam profil,a kad ces da me sljapnes po guzi? :wink:
![]()
![]()
![]()
Koleginice,javljam se radi izvrsenja duznosti "sljepkanja novog clana po goozi".Imam laku ali pravicnu ruku,molim KURIRA DJOKU da pristupi i isturi pozadinu! :wink:
Svaka čast na egzikutivnosti koleginice!![]()
Posle nek dođe u marketing i nek isturi nešto po slobodnom izboru pa će mo se i s tim nekako izboriti :wink:
...To vidim! Pokazi mi zube - ZUBARKO!zubarka:apotekarka:kebda:odo da menjam profil,a kad ces da me sljapnes po guzi? :wink:
![]()
![]()
![]()
kojote:...Da ti znas, da...TREBALO BI SVI DA ZNAJU - CAK I ONAJ...onaj bre slatkish od coveka - tvoj muz... :?apotekarka:zubarka:apotekarka:kebda:odo da menjam profil,a kad ces da me sljapnes po guzi? :wink:
![]()
![]()
![]()
Svaka čast na egzikutivnosti koleginice!![]()
Posle nek dođe u marketing i nek isturi nešto po slobodnom izboru pa će mo se i s tim nekako izboriti :wink:
Da se ti i ja jedno-drugom najvise...da se ti i ja najvise zelimo!
DOKAZ: Eto, ja tebe ljubim 6 puta ( triput gore i isto toliko puta - dole... :shock: )
Kol'ko puta ljubish ti mene?!...![]()

...Ja jesam razumeo. Lepo mi je... 8)apotekarka:Dvared....jednom kratko u usta i jednom dugaaačkoooo ali ne u usta :wink: mislim ne u tvoja...al sam se nešto zapetljala![]()
Ko razume, shvatiće 8)
kojote:...Ja jesam razumeo. Lepo mi je... 8)apotekarka:Dvared....jednom kratko u usta i jednom dugaaačkoooo ali ne u usta :wink: mislim ne u tvoja...al sam se nešto zapetljala![]()
Ko razume, shvatiće 8)
Al' TI NISI SHVATILA... :shock:
PONAVLJAM: JA TEBE LJUBIM 6 PUTA! ( SVUDA PO TELU...)
KOL'KO PUTA LJUBISH TI MENE?!![]()
P.S. 69-ko...kol'ko...koko...kok!![]()
)...PLAVusho MOJA! BRE!apotekarka:kojote:...Ja jesam razumeo. Lepo mi je... 8)apotekarka:Dvared....jednom kratko u usta i jednom dugaaačkoooo ali ne u usta :wink: mislim ne u tvoja...al sam se nešto zapetljala![]()
Ko razume, shvatiće 8)
Al' TI NISI SHVATILA... :shock:
PONAVLJAM: JA TEBE LJUBIM 6 PUTA! ( SVUDA PO TELU...)
KOL'KO PUTA LJUBISH TI MENE?!![]()
P.S. 69-ko...kol'ko...koko...kok!![]()
Aaaaaaaaaaa!!!! (plavuša polako počinje da konta,čuje se poluglasno škripanje iz ušiju)
Pa naravno, 9 puta!!!
Samo se sad postavlja pitanje s koje strane početi :wink:

bhc33:e skoro pa....![]()

bhc33:nedam se ja tako lako![]()
mislim ko zna ko cje da me drpne za guzu![]()
dal' su svrsili oni sto su kisnuli oko mene ne znam...a ladno sam mogla da se prijavim za takmicenje mokre majce...
:wink: