DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DellBoy-011:
Danas u 16h vanredna sednica Glavnog odbora DSDS.
Dnevni red:
1. Pojava tzv otpora DSDK
2. Sprečavanje mogućih preletača
3 Razno
:wink:

Necu biti prisutan, zalim, profesionalne obaveze

Obrisali su mi tekst koji sam napisao, Apotekarka nek objasni koji i sta sam pisao. Tekst ce biti vracen a zbog raznoraznih mutivoda neka obrate paznju na uredjivachku politiku. Mozda se ti, ja, svi clanovi Foruma ne pitamo za istu, ali ce imati KO ce da pita doticne "urednike" sta zapravo rade i odkud sektashi ovde? :roll:

DellBoy-011:
Danas u 16h vanredna sednica Glavnog odbora DSDS.
Dnevni red:
1. Pojava tzv otpora DSDK
2. Sprečavanje mogućih preletača
3 Razno
:wink:
:D Samo da se Javim mislim da bi bilo dobro da jos ensto uvrstimo u dnevni red, da ne bude prckanje pod razno sa raznim temama. Npr. tvrda propaganda, unapredjenje tehnike i pitanje clanarine, koja mora da doprinese razvoju DSDSa kao i postavka bilborda vezano za te gace koje vec prevazilaze reklamu inhouse, pa treba da bude i za javnost :wink:

1. Kad je DSDS u pitanju prvo mnogo lepse mirisemo.
2. lepsi smo generalno
3. bolje se hranimo
4. ne sedimo samo nego i poskakujemo
5. mi mozemo da se oblizujemo a vi...
6. mozemo i da jedemo dok je u toku DSDS a vi...
7. mozemo da se secamo i da ostanemo u secanju kao pravi pozeljni i ponovljivi utisci pri situacijama kada je potrebno DSDS
8. mozemo da koristimo i mozak a ne samo ... kao vi
9. lepse su nam fotke
10 mislim da je dosta i ovoliko, zamisli da nastavim pa to bi bio jako dugacak spisak

makimaki:
DellBoy-011:
Predsednik ne kasni, on uvek ima važne obaveze.
Vidim da cemo lako izaci na kraj sa opozicijom, proglašavam usvojenim sve predloge i zaključke izvršnog odbora i glavnog odbora i nastavimo da uživamo u blagodetima vlasti koje nam pruža DSDS :lol:
Ih sta ti je vlast....ne moras ni da se pravdas sto kasnis.....to nije feeeeeer :cry:
:D Vazno je da je predsednik 8) usvojio glavni princip> :lol: Dajte narodu hleba i DSDSa pa prema tome ziveo predsednik :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back