Kuc-kuc ulazimo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa gde ste vi do sada? Pivo se već smlačilo...DeeP:Kuc-kuc ulazimo...
DeeP:Kuc-kuc ulazimo...
Ma kakvo pivo,to je piće bez ideje,vidi daj čoveku nešto žešće :wink:apotekarka:Pa gde ste vi do sada? Pivo se već smlačilo...DeeP:Kuc-kuc ulazimo...
0077:Trepnu tako tri puta uze čašu dve kocke leda,sipa viski upali sveću i kaza-Izvoli 8)
Da bi bilo nešto drugo,mora prvo da bude nešto prvo :wink: :wink: :wink: :wink: 8)apotekarka:0077:Trepnu tako tri puta uze čašu dve kocke leda,sipa viski upali sveću i kaza-Izvoli 8)
A, toooooo, a ja mislila nešto sasvim, sasvim drugo :wink:
apotekarka:mandrak-21:ops:
ops:
ops:
ops: :wink: :wink:
Ooooooo, pa čestitam podpredsedniče za centralnu Srbiju!
Hoćemo li nekako proslaviti tvoje naimeovanje?

alex_cool:hmmm....znaci ovde se skupljaju "Specijalni" clanovi foruma.......![]()
ali, hej..........svako ima svoje parce cokolade...![]()
Koja su moja zaduzenja....? 8)
argonaut:apotekarka:mandrak-21:ops:
ops:
ops:
Hoćemo li nekako proslaviti tvoje naimeovanje?Ja moram da se pobunim, mandrak je sasvim cool ali ja sam bacio oko na mjesto predsjednika dok je delboy u odsustvu da bih mogao sljapkati podpredsjenicu zubarku. Sad je i ona otisla i svi moji snovi su sruseni kao kula od karata.
Zahtjevam da mi se pod hitno dodjeli funkcija koja ce mi omogucavati neograniceno sljapkanje po mom izboru...
Farmacijo,Farmacijo,Šta ti radiš jaoooo kad dođe šef pa kad počne da te kažnjava pa šljep pa šljap pa levo pa desno pa gore pa dole pa spreda pa sa strane pa od pozadi natenane....gde će ti duša 8) Jer mi čuvas ministarsko mesto,MINISTAR BEZ PORTFELJA??? :wink: :wink: 8)apotekarka:argonaut:apotekarka:mandrak-21:ops:
ops:
ops:
Hoćemo li nekako proslaviti tvoje naimeovanje?Ja moram da se pobunim, mandrak je sasvim cool ali ja sam bacio oko na mjesto predsjednika dok je delboy u odsustvu da bih mogao sljapkati podpredsjenicu zubarku. Sad je i ona otisla i svi moji snovi su sruseni kao kula od karata.
Zahtjevam da mi se pod hitno dodjeli funkcija koja ce mi omogucavati neograniceno sljapkanje po mom izboru...
Ček da razmislim......
Evo, razmislila sam, može, ti budi vd predsednika dok se DellBoy ne vrati, ali moraš da budeš aktivan i da se dokažeš da vrediš :wink:

:wink: Ma ne,bio sam na trećem imao sam neku hitnu intervenciju al se odužiiilooo :wink: A od vas se čula ona galama?Mmmm sada mi je jasno 8)apotekarka:Yebote jesi li ti voajerisao danas popodne ovde kod nas na drugom spratu, kad tako verno opisuješ sve te realne situacije? :shock:![]()
Ko ima srca da te ne primi kd tako lepo pitaš?Primamo te naravno 8)makimaki:Primate li me u stranku? Malo sam pocela da se smaram po forumu. Treba mi malo akcije.