DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cekaj molim te!
A ko odrzava budnost?
Neprijatelj nikad ne spava i ne miruje!!!
Narocito mangupi i intelektualci u nasim redovima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

apotekarka:
mandrak-21:
:oops: :oops: :oops: :oops: :wink: :wink:

Ooooooo, pa čestitam podpredsedniče za centralnu Srbiju!
Hoćemo li nekako proslaviti tvoje naimeovanje?
:roll: Ja moram da se pobunim, mandrak je sasvim cool ali ja sam bacio oko na mjesto predsjednika dok je delboy u odsustvu da bih mogao sljapkati podpredsjenicu zubarku. Sad je i ona otisla i svi moji snovi su sruseni kao kula od karata.
Zahtjevam da mi se pod hitno dodjeli funkcija koja ce mi omogucavati neograniceno sljapkanje po mom izboru...

I, pobegnem ti ja danas opet sa posla negde oko podne kad ono moj muž napunio kadu, pustio klimu i go golcijat a usto još i sveže obrijan :D
Šta da vam pričam, igrali smo nerešeno 2:2 ceo regularni tok sve dok me moje pomahnitale radnice nisu ispozivale i na fiksni i na mobilni da se izvolim vratiti na posao jer i one treba da idu svojim muževima i da isto tako DSDS :wink:

Eto tako , nadam se da mi je ovo opravdano što se nisam javljala popodne, baš sam bila zauzeta :P

alex_cool:
hmmm....znaci ovde se skupljaju "Specijalni" clanovi foruma....... :P
ali, hej..........svako ima svoje parce cokolade... :P
Koja su moja zaduzenja....? 8)

Zdravo mali sa lepom kosicom! :D
Ti ćeš sad nama da daš neke podatke, pa će to teta apotekarka sve da pribeleži na tvoju člansku kartu, pa ćemo onda na osnovu tako detaljne procene da ti damo zaduženje....
Prvo, šta si mislio pod "Specijalni" članovi foruma?
Drugo, koji si znak u horoskopu?
Treće, ispričaj nam u čemu su ti devojčice rekle da si naročito dobar :wink:

argonaut:
apotekarka:
mandrak-21:

:roll: Ja moram da se pobunim, mandrak je sasvim cool ali ja sam bacio oko na mjesto predsjednika dok je delboy u odsustvu da bih mogao sljapkati podpredsjenicu zubarku. Sad je i ona otisla i svi moji snovi su sruseni kao kula od karata.
Zahtjevam da mi se pod hitno dodjeli funkcija koja ce mi omogucavati neograniceno sljapkanje po mom izboru...

Ček da razmislim......
Evo, razmislila sam, može, ti budi vd predsednika dok se DellBoy ne vrati, ali moraš da budeš aktivan i da se dokažeš da vrediš :wink:

apotekarka:
argonaut:
apotekarka:
mandrak-21:

Ček da razmislim......
Evo, razmislila sam, može, ti budi vd predsednika dok se DellBoy ne vrati, ali moraš da budeš aktivan i da se dokažeš da vrediš :wink:
Farmacijo,Farmacijo,Šta ti radiš jaoooo kad dođe šef pa kad počne da te kažnjava pa šljep pa šljap pa levo pa desno pa gore pa dole pa spreda pa sa strane pa od pozadi natenane....gde će ti duša 8) Jer mi čuvas ministarsko mesto,MINISTAR BEZ PORTFELJA??? :wink: :wink: 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back