mandrak-21
Aktivan član
- Poruka
- 1.227
ops:
ops:
ops:
ops: :wink: :wink:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops:
ops:
ops:
ops: :wink: :wink:mandrak-21:ops:
ops:
ops:
ops: :wink: :wink:
apotekarka:... obavezno nam ispričaj i ne štedi na sočnim detaljima :wink:

mandrak-21:prosto se stidim kol`ko me sramota,naljutice mi se zubkarka pa nista od sendvicha
A nesi kliche:
predsedniche!!!predsedniche!!!
polozila jaja
digla glave (svih 7) gore
DSDS
na nase zlotvore
Nesi:apotekarka:... obavezno nam ispričaj i ne štedi na sočnim detaljima :wink:
A da, zaboravih detalje...Kad sam je dobila (stolicu) samo jedna je noga bila kruta...ali dok smo predsednik i ja isprobavali koji mi polozaj najvise odgovara i ostale tri su se ukrutile...:?
Nesi:apotekarka:... obavezno nam ispričaj i ne štedi na sočnim detaljima :wink:
A da, zaboravih detalje...Kad sam je dobila (stolicu) samo jedna je noga bila kruta...ali dok smo predsednik i ja isprobavali koji mi polozaj najvise odgovara i ostale tri su se ukrutile...:?
Shampanjac otvaram NESI nek obezbedi vatromet 0077 -obezbedjenje a ti dusho moja obezbedi viagru i cepamo shumadijski bluz DSDS do zoreapotekarka:mandrak-21:ops:
ops:
ops:
Ooooooo, pa čestitam podpredsedniče za centralnu Srbiju!
Hoćemo li nekako proslaviti tvoje naimeovanje?
littlefoot:Nesi:apotekarka:... obavezno nam ispričaj i ne štedi na sočnim detaljima :wink:
Jedva cekam da cujem i drugu stranu price![]()
![]()
![]()
mandrak-21:Shampanjac otvaram NESI nek obezbedi vatromet 0077 -obezbedjenje a ti dusho moja obezbedi viagru i cepamo shumadijski bluz DSDS do zoreapotekarka:mandrak-21:ops:
ops:
ops:

mandrak-21:Shampanjac otvaram NESI nek obezbedi vatromet 0077 -obezbedjenje a ti dusho moja obezbedi viagru i cepamo shumadijski bluz DSDS do zoreapotekarka:mandrak-21:ops:
ops:
ops:

Mađioničaru,magu oooo veliki pa ni hvala da kažeš i još hoćeš da te čuvam dok ti DSDS.Dobro ajd učiniću ti i to :wink:mandrak-21:Ti si VULKAN!!!![]()
![]()
![]()
mandrak-21:Ti si VULKAN!!!![]()
![]()
![]()
:wink:
Poljupcici, a oni kome su namenjeni ce osetiti i raporediti :wink:8) Jer to čekaš zemljotres pa da ti proradi vulkančić? :wink: 8)Nesi:mandrak-21:Ti si VULKAN!!!![]()
![]()
![]()
A, ne...znam ja gde mi je mesto...po vulkanima samo volim da se penjem...kad krenem da hvatam labOOda ZA...perusku:wink:
apotekarka:Ah, da, mala sitnica koju sam zaboravila da pomenem.
Pre nego što ti (se) predamo dužnost sledi ti inicijacija u vidu DSDS bar tri partijske koleginice po izboru.![]()
Pošto si daleko možeš da nam opišeš šta bi i kako bi a mi ćemo da vriskamo o poskakujemo :wink:
To je čovek kooperativan i fleksibilan, prava drugarčina! Ako nešto bude zapelo, ti priskoči kao svaki dobar drug :wink:0077:Mađioničaru,magu oooo veliki pa ni hvala da kažeš i još hoćeš da te čuvam dok ti DSDS.Dobro ajd učiniću ti i to :wink:mandrak-21:Ti si VULKAN!!!![]()
![]()
![]()
littlefoot:Obzirom da ste me iskljucili iz vase akcije, sad cu i ja biti sebicna i iskljuciti vas iz moje akcije.
Odoh da spavam sama sa sobom, eto vam sad
Ipak ne mogu da budem toliko ohola, nesto je jace od menePoljupcici, a oni kome su namenjeni ce osetiti i raporediti :wink:

Ma ko sme tebe da isključi :wink: Taman posla 8)littlefoot:Obzirom da ste me iskljucili iz vase akcije, sad cu i ja biti sebicna i iskljuciti vas iz moje akcije.
Ipak ne mogu da budem toliko ohola, nesto je jace od menePoljupcici, a oni kome su namenjeni ce osetiti i raporediti :wink:
0077:8) Jer to čekaš zemljotres pa da ti proradi vulkančić? :wink: 8)Nesi:mandrak-21:Ti si VULKAN!!!![]()
![]()
![]()
A, ne...znam ja gde mi je mesto...po vulkanima samo volim da se penjem...kad krenem da hvatam labOOda ZA...perusku:wink:
0077:Ma ko sme tebe da isključi :wink: Taman posla 8)littlefoot:Obzirom da ste me iskljucili iz vase akcije, sad cu i ja biti sebicna i iskljuciti vas iz moje akcije.
littlefoot:0077:Ma ko sme tebe da isključi :wink: Taman posla 8)littlefoot:Obzirom da ste me iskljucili iz vase akcije, sad cu i ja biti sebicna i iskljuciti vas iz moje akcije.
ja sam ocigledno ovde najzagorelija ( ki kaubojski tiganj). Pa, kad vas dohvatim....bešte decooo.... :wink:
U medjuvremenu vise ni ne pravim razliku, musko-zensko, ma svejedno samo DSDS.
ku noc:*