Zlatko 01
Poznat
- Poruka
- 7.953
ja sam vec mator za hareme i slicne erotske akcije...bio bih kao ,,Starac sa gore" iz tvrdjave Alamut..
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da rade svako svoj posao,zamak oko zamka neki park,sta vec treba odrzavati?Inspirasan pesmom Džeja Ramadanovskog ,,Da sam kralj" palo mi na pamet jedno pitanje, šta bi svakog dana tražili od slugu da ste kralj/kraljica neke zemlje?
Visoke plate bi imali a dostojanstveno stambeno bili obezbedjeni oni lojalni.Može bilo šta, samo nema pravo da neka sluškinja ili sluga spava sa vama. Drugo sve može.
Ko ima vremena da ga gubi na to,kao Kralju bi ti svaki minut bio planiran.ja sam vec mator za hareme i slicne erotske akcije...
Gradila bih kuce i stanove da svako ima krov nad glavom.
Šta bi radila da mozes,jbt a kako bi sacuvala zdrav razum do te mere da budes normalna?Pa ne toliko da maltretiram ljude jbt.
morao bih malo da se pozabavim kriminalom, nekulturom i uopste ovim narodom...pozvao bih u pomoc afganistanske talibane, oni brzo i efikasno resavaju takve probleme...ovde vise ne pomaze lepa rec, vec samo brutalna sila bez milosti...hm, jer milosti nema ni druga stranaGradila bih kuce i stanove da svako ima krov nad glavom.
da me peti hladi onim velikim perajem.
Ne, i ne zanima me. Ne zove se to bez razloga intiman odnos. Intiman odonos između dvoje ljudi.![]()
![]()
znaš onaj vic o sluga koji hladi onim velikim perajem dok se ono dvoje seksaju
![]()
ok , okNe, i ne zanima me. Ne zove se to bez razloga intiman odnos. Intiman odonos između dvoje ljudi.
A što to nema pravo.Inspirasan pesmom Džeja Ramadanovskog ,,Da sam kralj" palo mi na pamet jedno pitanje, šta bi svakog dana tražili od slugu da ste kralj/kraljica neke zemlje? Može bilo šta, samo nema pravo da neka sluškinja ili sluga spava sa vama. Drugo sve može.