Да сам ја јавни тужилац..........

a da sam ja javni tuzilac pokrenuo bih postupke protiv svih predavaca veronauke koji u skolama deca nazivaju vesticama, satanistima i narkomanima, kao i protiv onih koji biju tu istu decu, i i dalje im se dozvoljava "rad" u SPC....

Па ти ћеш изгледа да идеш стопама Шварценегера...хехехе...

cini mi se da odobravas takve postupke.
dobro, samo posle nemoj da pricas kako je pravoslavlje cisto i bezgresno.

У твојој Америци имаш град Салем - ЦЕНТАР ВЕШТИЦА И ВЕШТИЧАРЕЊА, а наркомане и сатанисте и да не спомињем.

Није некада лоше деци дати "по туру" - а у школи мало "ишчупати уши" - БАТИНА ЈЕ ИЗ РАЈА ИЗАШЛА каже наш премудри народ.

mogu da zamislim obera u mantiji i sa biblijom u ruci, a banshi mu pravi drustvo sa zarom na licu...dok eremita obucen u armanija izlazi sa telohaniteljima iz crnog A8 i ulazi u ustavni sud.... al' ko zna shta nam buducnost nosi...
uh dobro je Merline ,vec smo mislili da su te vizije napustile i da je prorocanska moc nepovratno izbledela :?,al vidim na srecu vracas se u velikom stilu :mrgreen:

Opet si u bad tripu???

jbt... kojim jezikom pricha ovaj covek ???

das hteo da budesh kobajagi pametan i eruditivan a ne rudimentarno kontemplativni debil, napisao bi neshto u stilu npr. opet imas neki bed trip... ili opet si u bad trip-u... ionako ni onda te ne bi konto niko drugi sem mozda siouxsie koja je jedina mesovito lingvianalna i koja bi btw. wtf. napisala nesto u fazonu yo yo dada a ti bi mogao da se onda nasmejesh sa tim vestacima i da kazesh... fuckin' patriots... al' za to treba da si sit, zdrav i sretan... a ti nis' ni jedno od toga....

Back