38imak
Elita
- Poruka
- 19.978
Koza na livadi, pa opet je bolje.Da sad Vučić ode, ko će da vlada?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koza na livadi, pa opet je bolje.Da sad Vučić ode, ko će da vlada?
Ima sluzbenike ne kleptokrateSvaka normalna zemplčja ima vlasdi i nekoga na čelu te vlade.
A tvoje pitanje u stvari sve govori o trenutnim dešavanjima.
Imaš 12 godina?vise ga ne rusimo, samo ga se gadimo, gnusamo, jel shvatas?
vladace pravda i istina kroz institucije, kada on ode, mnogi ce se pokajati sto su ga podrzavali, psiha
Ko će da predstavlja Srbiju u svetu?Svako treba da radi svoj posao !
kao da imam, i ko se ne obrati u dete nece uci u carstvo BozijeImaš 12 godina?
Smatrate da će smenom Vučićs sve da proradi kako treba?pogledaj samo koliko nas ti je reklo: institucije? a to ko je prvi rekao? studenti.
znaci sada znas za koga ces da glasas, ko ti je otvorio oci, na mladima svet ostaje
Pa što ne biraju?Koga narod izabere .
Znam ko je predsednik amerike, kine, rusije, francuske...Ima sluzbenike ne kleptokrate
Jel znas ko je predsednik norveske,danske
institucije ce moci makar da udahnu svez vazduh kada se ovaj vonj razidjeSmatrate da će smenom Vučićs sve da proradi kako treba?
Zašto onda nisu protesti protiv Vučića?institucije ce moci makar da udahnu svez vazduh kada se ovaj vonj razidje
cekamo da kukAVica stisne petlju i raspisePa što ne biraju?
a jel nisu? uterao nam stra' u kosti da je on drzava, 40 godina robije za rusenje drzaveZašto onda nisu protesti protiv Vučića?
Pa u zemljama sa najvisim standardom niko ne zna ko je predsednik.....institucije rade svoj posao clanovi vlade su sluzbeniciZnam ko je predsednik amerike, kine, rusije, francuske...
Jel tako i u zemljamna okruženja? Šta mi imamo zajedničko sa Švajcarskom, Finskom ili Normeškom?Pa u zemljama sa najvisim standardom niko ne zna ko je predsednik.....institucije rade svoj posao clanovi vlade su sluzbenici
Da sad Vučić ode, ko će da vlada?
Da graknete krađa dan pre izbora.cekamo da kukAVica stisne petlju i raspise
Da sad Vučić ode, ko će da vlada?
Nije Srbija izašla iz rata ko ono '45. pa da može da eksperimentiše i sve iz početkaA šta misliš o radikalnoj ideji da "vladaju" zakonodavna, sudska i izvršna vlast, svaka u svom domenu odgovornosti? Ne znam, lupam sad - da se npr. organizuju nekakvi izbori na kojima bi se birali narodni poslanici u skupštini, pa onda npr. skupštinska većina predloži neku vladu... ono, ministarstva koja upravljaju najvažnijim sektorima u državi... znam da zvuči nemoguće, ali da probamo možda tako?
Pa u zemljama sa najvisim standardom niko ne zna ko je predsednik.....institucije rade svoj posao clanovi vlade su sluzbenici
Nije Srbija izašla iz rata ko ono '45. pa da može da eksperimentiše i sve iz početka
Nazalost nista...najbolje da se poredimo sa angolom i burkinom fasoJel tako i u zemljamna okruženja? Šta mi imamo zajedničko sa Švajcarskom, Finskom ili Normeškom?
vasa svraka je graknula vec da ce neko da bude ubijenDa graknete krađa dan pre izbora.![]()
Iako si hrvat misliš ko srbin, dakle, isti smoProblem je u Srbiji što je Vučić SVE ... i predsjednik i predsjednik vlade i predsjednik sudstva, šef policije......korumpirao je cijelo rukovodstvo u Srbiji i svakako da svi ljudi vlasti i sudstva i policije i vojske u Srbiji mora da budu smjenjeni. Evo to vam kaže jedan Hrvat koji relativno dosta prati sitoaciju kod vas i oko Ukrajine.