gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da je probaš "proluftirati", možda se više neće osećati "na nešto strašno" ?
Ta soba meni sad samo josh sluzhi za ormar sa robom uletim uzmem shta mi treba i izletim!
Ja sam tu sobu vetj i okadila medjutim nishta se nije promijenilo! shta da radim? da zovem Sveshtenika da mu opricham san i da se nadam da che imati neku molitvu pa da se rijeshim tih "opasnih valova"?
moderatore molem da izbrishesh temu idem ja na religijutenk yu
zovi ih sve redom; popa, svetjenika, hodzu...par jehovinih svjedoka, podjekojeg mormona...scijentologa tjes tesko navatati na mali budzet (imaj to na umu), a rabina...pa mozda ako si bas simpaticna....dalje; vlasku vracaru, obicnu vracaru...neku wicca tetu...
sve u svemu, sto vise to bolje...samo gledaj da se medjusobno ne sretnu...
valjda ce nesto od toga svega upaliti...vjerovatnoca je na tvojoj strani...![]()
shta bre hotjesh ti sad? Imam kuchnog ljubimca ona nikako ne prekorachi u tu sobu jednom htela i na pragu samo isturila zube "heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee" i pobegla sa mjesta
Ja ti verujem da se to zaista desilo. Procitao sam par tvojih postova, vide se i posledice tog soka.
Ja ti verujem da se to zaista desilo. Procitao sam par tvojih postova, vide se i posledice tog soka.
Nije uvek sve misterija niti su uvek krivi duhovi ili neznam šta,a još manje mogu pomoći sveštenici ili bilo kakve gostbustersi.Pozovi radioestezista neka pregleda sobu.Verovatno imaš jakog hartmanovog ili kerijevog čvora.A nije isključeno ni snažno ukrštanje podzemnog vodotoka.Znaci za ukrštanje podzemnog vodotoka su uglavnom mravlje gnezdo u blizini ili mušice u roju.
Ove sile imaju jak uticaj na psihu i auru čoveka i mogu izazvati teške bolesti i poremećaj sna.