Da nešto priupitam

Hmmm...koja zena poznaje gentski potencijal svog muza i da li uopste i sam muz zna kakve bolesti nosi u svojim genima?
Da li su sve zene dovoljno hrabre da rode dette u braku kad znamo da rizik uvek postoji za razvod braka?

Naravno da zajednica dvoje ljudi (bračna ili vanbračna) nije garancija da će dete biti zdravo,srećno, zadovoljno...
I ne bih sada širila temu, akcenat sam stavila na to koliko treba biti šenut da nakon neobaveznog kresa rodiš dete, uostalom postoje načini da se rodi dete i sa muškarcem koga žena poznaje-bez obzira opstali ili ne. Takođe,tema nije o veštačkoj oplodnji , pa da sada iznosim mišljenje o tome,već je verovatno epilog neke pijane noći i sexa u automobilu ili haustoru npr.

Naravno da zajednica dvoje ljudi (bračna ili vanbračna) nije garancija da će dete biti zdravo,srećno, zadovoljno...
I ne bih sada širila temu, akcenat sam stavila na to koliko treba biti šenut da nakon neobaveznog kresa rodiš dete, uostalom postoje načini da se rodi dete i sa muškarcem koga žena poznaje-bez obzira opstali ili ne. Takođe,tema nije o veštačkoj oplodnji , pa da sada iznosim mišljenje o tome,već je verovatno epilog neke pijane noći i sexa u automobilu ili haustoru npr.

Upravu si ne treba siriti temu....inace bih imala mnogo toga o istoj:)

Sad tje tebi Egona da spakuje komentare pa tjesh se smiriti :)))
nenapujkavaj mi goste na temi, vidiš da sam kratak sa istim

tumblr_mfr9rwVhI21qmczy9o1_250.gif

Hmmm...koja zena poznaje gentski potencijal svog muza i da li uopste i sam muz zna kakve bolesti nosi u svojim genima?
Da li su sve zene dovoljno hrabre da rode dette u braku kad znamo da rizik uvek postoji za razvod braka?

Svako dodatno pojašnjavanje svojih stvova obično ovde vodi u svađu u vređanje, jer oni koji imaju suprotne stvove davno su ih stekli i nisu voljni ni da ih razmotre, a kamoli da ih menjaju. Dobro je izneti svoj stav, da stoji ovde zarad onih koji još nisu izgradili sopstveni, i onih koji jesu, ali ga ne iznose, zato što su otvoreni da razmotre i tuđe, pa tako porazmisle i o svojima, alu u rasprave i dodatna pojašnjavanja ne treba ulaziti, izuzev ako ti je dosadno, ili bi malo da se zezaš.

Back