Да можете да Богу пошаљете мејл, смс и сл. поруку, а да знате да ће да је да прочита, шта би сте му написали?

Света Тројице, Господе, Боже мој, смилуј се и подај ми здравља. "Боже, похитај к мени! ти си помоћ моја и избавитељ мој, Господе, не часи!"
Крај поруке је цитат 70. псалма.

Да можете да Богу пошаљете мејл, смс и сл. поруку, а да знате да ће да је да прочита, шта би сте му написали?
Jel Isus bio belac?
Da li su Srbi jedno od 12 izraelskih plemena?

Traženje pomoći od drugoga, pa neka je to i Bog, je odlika slabih ljudi
Nije, zašto bi bilo? Treba da pomažemo jedni druge, nezavisno o veri i naciji. A od Boga zašto ne tražiti pomoć? On nas je stvorio. Njegova smo deca.

Nagovori Hezbola da se raziđu pa da nastane hiljadugodišnji mir.
Problem ja što su ti ljudi tamo zatvoreni kao u rezervat. Previše ljudi na na premalo mesta. Najbolje ih je preseliti negde gde će imati od čega da rade i žive. Trampov predlog je dobar.

Problem ja što su ti ljudi tamo zatvoreni kao u rezervat. Previše ljudi na na premalo mesta. Najbolje ih je preseliti negde gde će imati od čega da rade i žive. Trampov predlog je dobar.
Da. Oni su i pre ovoga bili napakovani ko sardine. Samo su se množili a nisu imali prostor za to. Da sam neki ljubitelj teorije zavera rekao bih da je Hezbola namerno izazvala konflikt sa Izraelom da raščisti teren.

Da. Oni su i pre ovoga bili napakovani ko sardine. Samo su se množili a nisu imali prostor za to. Da sam neki ljubitelj teorije zavera rekao bih da je Hezbola namerno izazvala konflikt sa Izraelom da raščisti teren.
Многе терористичке групе по свету су продукт ове или оне стране службе. Убаце каквог свог мулу, имама, хоџу и онда почне да их пумпа.

Back