Gedeon
Elita
- Poruka
- 15.303
Да можете да Богу пошаљете мејл, смс и сл. поруку, а да знате да ће да је да прочита, шта би сте му написали?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da bi Bog uslišio molitvu:jel moze dojava za sledece kolo italijanske lige
nema veze bog ionako nikad ne uslisava molitveDa bi Bog uslišio molitvu:
http://www.manastir-lepavina.htnet.hr/pobedjenrak.html
Da bi Gospod uslišio molitvu: psalmi 16, 85, 87, 140. Numeracija psalama kod Daničića je drugačija, videćeš i sam.
Pridari šta i sirotinji, a naročito popovima, ako bude šta; oni su sada najveća sirotinja.
Да можете да Богу пошаљете мејл, смс и сл. поруку, а да знате да ће да је да прочита, шта би сте му написали?
Jel Isus bio belac?Да можете да Богу пошаљете мејл, смс и сл. поруку, а да знате да ће да је да прочита, шта би сте му написали?
Naravno da je bio belac. Srbi izrailjsko pleme. Jedino neko trinaesto (a to je nesrećan broj), tako da ne dolazi u obzir.Jel Isus bio belac?
Da li su Srbi jedno od 12 izraelskih plemena?
Nije, zašto bi bilo? Treba da pomažemo jedni druge, nezavisno o veri i naciji. A od Boga zašto ne tražiti pomoć? On nas je stvorio. Njegova smo deca.Traženje pomoći od drugoga, pa neka je to i Bog, je odlika slabih ljudi
Jesi li ti preuzeo ulogu Boga?Naravno da je bio belac. Srbi izrailjsko pleme. Jedino neko trinaesto (a to je nesrećan broj), tako da ne dolazi u obzir.
Ja? Baš. Ne mogu ni sebi pomoći. Baš božanski.Jesi li ti preuzeo ulogu Boga?![]()
Nagovori Hezbola da se raziđu pa da nastane hiljadugodišnji mir.Боже, погледај они јадну сиротињу и децу у Гази.
...12_to Pleme je Pleme Benjaminovo ...a, Benjamin je nesretljivo ime srpsko...Naravno da je bio belac. Srbi izrailjsko pleme. Jedino neko trinaesto (a to je nesrećan broj), tako da ne dolazi u obzir.
Problem ja što su ti ljudi tamo zatvoreni kao u rezervat. Previše ljudi na na premalo mesta. Najbolje ih je preseliti negde gde će imati od čega da rade i žive. Trampov predlog je dobar.Nagovori Hezbola da se raziđu pa da nastane hiljadugodišnji mir.
Da. Oni su i pre ovoga bili napakovani ko sardine. Samo su se množili a nisu imali prostor za to. Da sam neki ljubitelj teorije zavera rekao bih da je Hezbola namerno izazvala konflikt sa Izraelom da raščisti teren.Problem ja što su ti ljudi tamo zatvoreni kao u rezervat. Previše ljudi na na premalo mesta. Najbolje ih je preseliti negde gde će imati od čega da rade i žive. Trampov predlog je dobar.
Многе терористичке групе по свету су продукт ове или оне стране службе. Убаце каквог свог мулу, имама, хоџу и онда почне да их пумпа.Da. Oni su i pre ovoga bili napakovani ko sardine. Samo su se množili a nisu imali prostor za to. Da sam neki ljubitelj teorije zavera rekao bih da je Hezbola namerno izazvala konflikt sa Izraelom da raščisti teren.