„Da“ mora da zaokruži 3.266.471 građana

AcaBg82:
Ne pada mi na pamet da glasam za ovaj ustav, zato sto mnogo cenim svoj zivot, i boli me uvo da ginem za neke tamo politicare. Ovo oko ustava i preambula o kosovu je cisto da bi imali opravdanje da nas gurnu u krvoprolice. A krvoprolice nema smisla. Srbija nema ni priblizno oruzija i tehnologije da se nosi sa NATO paktom, to je cinjenica, Srbija nema sanse u borbi sa celim svetom.

Mozemo da izgubimo par stotina hiljada mladih zivota i kosovo a mozemo samo kosovo, pa vi vidite sta nam se vise isplati.
Pa tako kako si ti postavi pitanje onda samo Kosovo ali mislim da scenario nije takav kakav si predstavio i da od ratova i krvoprolica nece biti nista jer za takve ideje nije vise ovde niko raspolozen....

_Milanche_:
Pa tako kako si ti postavi pitanje onda samo Kosovo ali mislim da scenario nije takav kakav si predstavio i da od ratova i krvoprolica nece biti nista jer za takve ideje nije vise ovde niko raspolozen....

Jesi siguran? Izvede nas 1000 momaka, mi kazemo NECEMO U RAT, on strelja 10, da vidis kako bi onih 990 marsiralo i pevalo i jedva cekalo da stigne tamo gde su naumili.

Pricao mi jedan komandir, da su tokom bombardovanja 1999 namerno stavljali momke sa puskama na poljane na otvoreno, i ako su znali da sa puskom ne mozes da oboris avion na 10 000 metara, ili da oboris Apach da ih ovi ubijaju bukvalno su organizovali samoubistva, da bi posle to koristili za svoje politicke cinove. Oni momci sto su onako izginuli na karauli, su tamo ostavljeni i receno im je da brane karaulu imali su samo puske, kada je jedan pitao "A cime da je branimo" a komandir mu odgovori "Pojma nemam"

IZMEDJU JUNAKA I IDIOTA JE TANKA LINIJA!!!

AcaBg82:
Jesi siguran? Izvede nas 1000 momaka, mi kazemo NECEMO U RAT, on strelja 10, da vidis kako bi onih 990 marsiralo i pevalo i jedva cekalo da stigne tamo gde su naumili.

Pricao mi jedan komandir, da su tokom bombardovanja 1999 namerno stavljali momke sa puskama na poljane na otvoreno, i ako su znali da sa puskom ne mozes da oboris avion na 10 000 metara, ili da oboris Apach da ih ovi ubijaju bukvalno su organizovali samoubistva, da bi posle to koristili za svoje politicke cinove. Oni momci sto su onako izginuli na karauli, su tamo ostavljeni i receno im je da brane karaulu imali su samo puske, kada je jedan pitao "A cime da je branimo" a komandir mu odgovori "Pojma nemam"

IZMEDJU JUNAKA I IDIOTA JE TANKA LINIJA!!!
ako cemo takko da gledamo ako budes imao ludaka na celu drzave koji je spreman na takve stvari (a mislim da necemo imati) potpuno ti je svjejedno sta pise u preaumbuli

Ima primera u svetu gde neka zemlja ima u svom ustavu da je neka teritorija njen deo a ona je u stvari deo druge drzave ili je nezavisna pa zbog toga ne ratuju.
Kao najpznatiji primer navescu ti Kinu i Tajvan.
Kina nikad nije vojno probala da intervenise na Tajvanu.
To je jos apsurdnija situacija jer je Tajvan cak Kinu predstavljao i u UN do 1971. godine

Back