Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ali pobogu ženske glave.... zar u vašem slučaju "kurvanje" ne spada u domen naučne fantastike?
Kao ono: "- ja sam prevarila svog dečka sa njih 10, ali nisam *****!"
Meni je samo krivo kad slusam prvenac od "Nevernih beba". Jos jedan dzedaj ce preci na zlu stranu.
Devojko najpametnije resenje za tebe bi bilo: Sutni tog tvog tipa, ovog smuvanog isto zaboravi, iskuliraj malo....i onda nadji sebi nekog novog, po mogucnosti normalnog. Jest veliko odricanje zbog normalnosti, ali i nenormalnost ce te kasnije isto stici...
Кучкице, није проблем ако нека промени и 10 типова за месец дана (мислим не оправдавам ни то, али из неких других разлога...здравствених, емотивних...али не и из људских)...на крају крајева и моја девојка је дооооста искуснија од мене...али, љутила се ти или не, када риба има више од једног истовремено...она јесте дрољетина по мојим балканским схватањима...па макар су јој та (рецимо) двојица једини у животу. Наравно, исто мислим и за типове...само што су последице некад (читај скоро увек) позитивне.
Секс је ОК..не могу да кривим неку којој је потребан у истој или чак већој количини него што је мени потребан, али ипак треба бити фер.
А за ауторку...није битно да ли ће те неко назвати дрољом и не треба бринути због тога, али је битно то што ћеш ти мислити сама о себи...зарад мало задовољства...па макар и подсвесно.
није битно да ли ће те неко назвати дрољом и не треба бринути због тога, али је битно то што ћеш ти мислити сама о себи...зарад мало задовољства...па макар и подсвесно.
Apsolutno. Nema šanse da ako si iole normalna i ako si u savršenoj vezi i prevariš dečka posle ne osećaš grižu savesti.
Pravo pitanje je da li zaista želiš tu vezu, koliko god da je divna, ako toliko želiš nekog drugog u čemu je poenta veze... Možda, opet podsvesno, ne želiš da se vezuješ u ovom trenutku i "iskoristiš mladost"...
Ma ovo je već viša psihoanaliza, ti najbolje znaš šta treba da uradiš.
A da, što kaže dr. mengele, ti ga time što to misliš već i varaš na neki način...