da li

ja tebe pominjem u najpozitivnijem kontekstu...misim...i ja bi volo da sam mačo ko ti i da cepam srcad ženska ko ti...al šipak...nisam ja te sreće...:heart:
e sad...to kako ti shvataš moje pominjanje tebe, tvoja je stvar...
ću te pominjem kad god zatreba...slobodno i ti mene da mi uzvratiš...:cmok:
:mazi:

ako tebi zatreba?ok ako ti se dize na to da me pominjes izvoli samo nemoj se pos zalis kate zlatno tusiram

neznam kaki naslov da nadenem temi, pa sam samo napiso upitni oblik...

dali u realnom životu ponekad upotrebite poneku vulgarnu reč, ili izbegavate...?

pitanje je upućeno osobama za koje je ovaj pedefe i namenjen, tj. ženama...mačosi, muške alapače, japiji i ostali kompleksaši stop...

iskreno se nadam da ona prosvetarka neće brže bolje da je zaključa i time izazove još veći gnev u meni upućen ka njoj, već da će je ostavi koji dan...da tvaše...

Nije da bas nikad ne opsujem. Desi se ono "jbbga" ili "a u pm". I to kad sam sa meni bliskim ljudima, i kad je "intimna" atmosfera. Nisam od zena za koje se moze reci da psuju. Ni ovdje ni u rl.

Nikad ne upotrebljavam vulgarne reci, pogotovu u javnoj komunikaciji.

U privatnoj takodje ne upotrebljavam, ali desi se ponekad da opsujem pa i tad biram reci, mada znam par zena kojima psovke bas "stoje" i ne zameram im.

neznam kaki naslov da nadenem temi, pa sam samo napiso upitni oblik...

dali u realnom životu ponekad upotrebite poneku vulgarnu reč, ili izbegavate...?

pitanje je upućeno osobama za koje je ovaj pedefe i namenjen, tj. ženama...mačosi, muške alapače, japiji i ostali kompleksaši stop...

iskreno se nadam da ona prosvetarka neće brže bolje da je zaključa i time izazove još veći gnev u meni upućen ka njoj, već da će je ostavi koji dan...da tvaše...
pa...opsujem muza kada je nevaljao... :)
sto se ostalih tice,kada me isprovociraju i dignu mi pritisak onda mi je merak da im kulturno spustim...posecem ih recima kao britva da ne znaju sta ih je snaslo... :)
mama mi kaze da sam prava zvecarka... otrovan jezik... ;)

Back