DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
el viš najlepša štati je ljubav...![]()
ja tebe pominjem u najpozitivnijem kontekstu...misim...i ja bi volo da sam mačo ko ti i da cepam srcad ženska ko ti...al šipak...nisam ja te sreće...
e sad...to kako ti shvataš moje pominjanje tebe, tvoja je stvar...
ću te pominjem kad god zatreba...slobodno i ti mene da mi uzvratiš...
![]()
neznam kaki naslov da nadenem temi, pa sam samo napiso upitni oblik...
dali u realnom životu ponekad upotrebite poneku vulgarnu reč, ili izbegavate...?
pitanje je upućeno osobama za koje je ovaj pedefe i namenjen, tj. ženama...mačosi, muške alapače, japiji i ostali kompleksaši stop...
iskreno se nadam da ona prosvetarka neće brže bolje da je zaključa i time izazove još veći gnev u meni upućen ka njoj, već da će je ostavi koji dan...da tvaše...
pa...opsujem muza kada je nevaljao...neznam kaki naslov da nadenem temi, pa sam samo napiso upitni oblik...
dali u realnom životu ponekad upotrebite poneku vulgarnu reč, ili izbegavate...?
pitanje je upućeno osobama za koje je ovaj pedefe i namenjen, tj. ženama...mačosi, muške alapače, japiji i ostali kompleksaši stop...
iskreno se nadam da ona prosvetarka neće brže bolje da je zaključa i time izazove još veći gnev u meni upućen ka njoj, već da će je ostavi koji dan...da tvaše...