Da li znate...

Ja sam jos kao dete imao talenta za pevanje i sviranje, imali smo klavir i cesto sam svirao praveci se da sam vrhunski pevac. Posredstvom posla u italiji imao sam i tu cast da se oprobam i u pevanju sto je sugerisalo poslodavce da insistiraju da ostanem jos koji dan u Rimu...
Pevao sam jos u kaficima u crnogorskom primorju, ali nikada mi nije na pamet palo da sviram na klaviru... vecinom sam svirao na sintisajzeru i bas gitari, jer muzika ulazi u srce ako se znaju pravilne reci i note.

Ranije sam lepo pevala ( bar su mi tako govorili profesori muzickog).Pevala sam u skolskom horu, nastupala na skolskim priredbama ( kao i mnoga deca ).Posle su dosle cigare, posao , stradale glasne zice pa sad mogu vise da krestim nego li da pevam. Na zalost ne znam da sviram.Muzika mi mnogo znaci. Vazna mi je kao i govor jer je i ona jedan od vidova izrazavanja. Ne pevam , vise volim da slusam i da djuskam uz muziku.

Ranije sam lepo pevala ( bar su mi tako govorili profesori muzickog).Pevala sam u skolskom horu, nastupala na skolskim priredbama ( kao i mnoga deca ).Posle su dosle cigare, posao , stradale glasne zice pa sad mogu vise da krestim nego li da pevam. Na zalost ne znam da sviram.Muzika mi mnogo znaci. Vazna mi je kao i govor jer je i ona jedan od vidova izrazavanja. Ne pevam , vise volim da slusam i da djuskam uz muziku.
Steta:) zar nisi nikad pozelela da pevas na bini?
Pogledaj samo "npr" Jelenu Karleusu, popularna je jer "kao" zna da peva, a bez mikrofona i studija je obcna. Siguran sam da si deset hiljada puta bolja od nje, ona za raliku od tebe nije pusila cigare, vec nesto mnogo gore za glas:D.
Nikad nije kasno da naucis da sviras uvek ima vremena pa makar deset minuta na dan:)
E, da. Za razliku od tebe ja ne znam da igram poput Vlade Georgijeva sam sto se tice igranja:)

Steta:) zar nisi nikad pozelela da pevas na bini?
Pogledaj samo "npr" Jelenu Karleusu, popularna je jer "kao" zna da peva, a bez mikrofona i studija je obcna. Siguran sam da si deset hiljada puta bolja od nje, ona za raliku od tebe nije pusila cigare, vec nesto mnogo gore za glas:D.
Nikad nije kasno da naucis da sviras uvek ima vremena pa makar deset minuta na dan:)
E, da. Za razliku od tebe ja ne znam da igram poput Vlade Georgijeva sam sto se tice igranja:)

Imala sam ponudu od moje profesorke muzickog da me snimi kako pevam i da snimak pusti svojim kolegama (bila je urednik na radiju , emisija o ozbiljnoj muzici) Stalno sam morala da pevam na njenim casovima jer je volela da me slusa kako pevam. Imala je veliku zelju da od mene stvori pevacicu ali moj mozak i moje ambicije su u tom periodu bili na godisnjem odmoru.

Imala sam ponudu od moje profesorke muzickog da me snimi kako pevam i da snimak pusti svojim kolegama (bila je urednik na radiju , emisija o ozbiljnoj muzici) Stalno sam morala da pevam na njenim casovima jer je volela da me slusa kako pevam. Imala je veliku zelju da od mene stvori pevacicu ali moj mozak i moje ambicije su u tom periodu bili na godisnjem odmoru.

Pa dobro, zivot nas skrene sa nasih snova na druge snove.
Ali sam siguran da znas da pevas, dovoljano je samo pokusati ako nesto hoces da zavolis, a cekaj, da li je bila jedna od onih nastavnica muzickog sto insistiraju da deca moraju da pevaju u operi?:)
Kada bi imala priliku da naucis da sviras i da pevas, da li bi je prihvatila?
Sta

Znate li da pevate, kako ste naucili? Da li ste negde nastupali?
Koje muzicke instrumente znate da svirate, gde ste naucili?
Sta za vas znaci muzika?
Sta najcesce pevate?

pevao sam jednom na školskoj priredbi(sedmi razred) Zdravka Čolića - Pjevam danju,pjevam noću

razbio sam

- - - - - - - - - -

p.s.

ček da turim bre i tu numeru

Back