Da li znate kada ste zatrudnele?

mackica ns

Poznat
Poruka
7.784
I obrnuto, da li tate znaju koji je bio taj odlučujući... ;)

Nedavno sam slušala priču - kako muškarac zna kad je 'oplodio' ženu; po nekom drugačijem osećaju; bilo je neko zanimljivo objašnjenje :think:

Dobro, svi mi znamo vreme kada je optrilike moglo biti začeto naše dete, naravno... Ali znate li tačno koji je to bio put, i po čemu znate?

Ja znam samo po računu (mislim, nisam osetila to što neko kaže da može da se oseti); nisam sigurna da li je bio moj rođendan, ili dva dana posle toga - bili smo na nekoj slavi, i bio je jedan samohrani mlad otac sa sinom od 2-3 godine, i muž (tada još momak) i ja smo se smo se oduševili i na putu kući dogovorili - 'ajde da pravimo dete. I sledećeg meseca sam već bila trudna:heart: A sviđa mi se i ideja da mi je sin začet za moj rođendan:lol:

ja nisam osetila,po racunanju bih rekla da je to bilo u nedelji koja je prethodila njegovom odlasku u belgiju(jer posle nisam imala odnose a kad se vratio bilo je kasno) ali da sam osetila-nisam
a znala sam da sam trudna pre nego sto sam odradila test,vratila sam se kuci s posla,on spremio moje tadasnje omiljeno jelo i kako sam se priblizila stolu meni lose i povraca mi se od tog mirisa
rekoh sebi -ovo nisam ja,mora da sam u drugom stanju

Ja sam znala da sam trudna mnogo pre nego shto sam to saznala uz pomoc testa...Jednostavno sam osecala da se neshto bitno i veliko deshava u meni..A i imala sam bash chudan san nekoliko dana pred zvanichno potvrdjivanje...
Obzirom da je to ogromna promena za organizam,sve se menja,mislim da zena sama na neki nachin oseti to u sebi...

Mislim da zena zna kada je zatrudnela (u kom trenutku) samo ako bas tada nije koristila neko sredstvo za kontracepciju ili ako ima odnose bas retko (1-2x mesecno) na pirmer.

Posto smo mi (moj dragi i ja) u mladosti (davno to bese :lol:) bili "vrlo bliski" obicno 1X dnevno, to bi meni zaista bilo tesko da sam uvek skontala kada je to bilo.

A osecaj trudnoce posle par nedelja, e to je vec nesto drugo, to vecina zena prosto oseti (ja sam uvek znala kada sam trudna pre bilo kakvog testa).

A da muskarac oseti... u to tesko mogu da poverujem, to njima prosto od prirode nije dato da osete...

Tačno sam znao kada je moja bivša žena ostajala u drugom stanju. Ne umem da objasnim osećaj, ali kada sam god rekao: "Ti mora da si u drugom stanju." ona je zaista i bila. A to je bilo ukupno 6 puta. Od toga dva puta sam tata bio ja, a 4 puta neko drugi... :)

Poslednja izmena:
znam tacno....a ko bi ako ne bih ja....;)
nisam ocekivala ponovni pokusaj zato sto smo se bili dogovorili da sacekamo ipak jos malo...tome je predstojalo sest meseci bezuspesnog pokusaja....i taj neocekivani je bio pravi pogodak...odmah sam sracunala plodne dane(i bili su) i znala sam da sam strudna:D bio je to 15 maj

nisam ostajala 2,3 meseca, odem do ginekologa i zena mi lepo kaze taj pepriod nije nista strasno al obratite paznju na plodne dane posto imam skracen ciklus znaci menzis na 22,23 dana onda su mi plodni dani od 8 do 15 dana racunajuci prvi dan menzisa....i tako ja sledeceg meseca spopadnem muza tog osmog dana tj 15. januara 2007. tad sam ostala trudna...sve se matematicki slagalo i sa doktorkinim racunanjem termina porodjaja i sa rodjenjem bebe:))) a da sam ja nesto specijalno osecala nisam sem sto sam se jako plasila trudnoce i porodjaja pa nisam bas mogla da se opustim....sad kad je sve iza nas i beba sa nama , vise uzivam u sexu

Моја мама каже да је дошла тог и тог фебруара (намерно нећу да кажем ког) на посао и саопштила колегиницама,
да ће добити бебу (мене), тог и тог новембра... Сви су јој се смејали, међутим, испало је баш тако, тачно у дан,
како је и рекла... :cool:

А и ја знам тачно кад, како и где је направљен мој син. Био је планиран. :)

Први пут сам затруднела 15. марта, други пут 4. маја следеће године ....не питај ме како знам...:(

wooooooooooow ....

teto ... a oces moci da mi kazhesh kad cee mi zhena zatrudneti :D:D:D ???

shalim se malo ....
e teto ... malo cu otici sa teme ... al moram da ti se po"F"alim ...
RAZVALIO SAM DANAS MATISH :D ...
svi zadaci su mi tachni :D:D:D !!!

Моја мама каже да је дошла тог и тог фебруара (намерно нећу да кажем ког) на посао и саопштила колегиницама,
да ће добити бебу (мене), тог и тог новембра... Сви су јој се смејали, међутим, испало је баш тако, тачно у дан,
како је и рекла... :cool:

А и ја знам тачно кад, како и где је направљен мој син. Био је планиран. :)

Jel to mirisem neku zaveru ovde a???

Back